Kabinet Model 3D

Nuduhake 1-24 asil 33

Model 3D Kabinet untuk Perabot Rumah dan Kantor.

Kabinet pisanan muncul ing abad pertengahan. Padha banget beda karo modern, lan saliyane sandhangan, padha nyimpen akeh liyane. Shafu bisa dianggep minangka asil evolusi dada. Wiwit penemuan kabinet, kanthi cepet ditambahake amarga gampang, amarga kabeh, ing kontras karo dada, bisa dilebokake ing rak. Banjur iki luwih gampang ditemokake. Kabinet dibedakake miturut tujuan lan jinis.

Kabukten, kabinet sing pisanan digunakake mung kanggo panyimpenan busana. Nanging, nalika nemu manfaat babagan subyek, iku digunakake kanggo nyimpen buku, utensils, sandhangan (lemari), dhuwit (aman) lan liyane. Sawetara kabinet sing mbentuk sawijining gamelan diarani "tembok". Tembok biasane ngemot macem-macem janjian lemari, sing digabung karo mezzanines lan tabel bedside. Tembok duwe tampilan estetis, nyedhiyakake kamar lan gaya sing nyaman.

Ana sawetara jinis lemari: biasa, multi-door, mbukak (tanpa lawang), lemari, uga ana lemari karo mezzanine. Pandangan sing kapisah bisa dianggep minangka nightstand - kabinèt kabinèt, paling gedhé lawang, nganti dhuwuré 1.3.

  • Klamben (lemari, lemari) - lemari kanggo panyimpenan.
  • Tabel bedside yaiku lemari klambi cilik.
  • Lemari pakaian - lemari klambi sing nduweni pintu sliding, mirip karo lawang ing kompartemen kereta api.
  • Prasmanan - lemari kanggo lemari lan produk.
  • Rak buku - rak buku buku.