Kabinet Model 3D

Nuduhake asil 1-24 saka 33

Model 3D Kabinet untuk Perabot Rumah dan Kantor.

Kabinet pisanan muncul ing abad pertengahan. Padha banget beda karo modern, lan saliyane sandhangan, padha nyimpen akeh liyane. Shafu bisa dianggep minangka asil evolusi dada. Wiwit penemuan kabinet, kanthi cepet ditambahake amarga gampang, amarga kabeh, ing kontras karo dada, bisa dilebokake ing rak. Banjur iki luwih gampang ditemokake. Kabinet dibedakake miturut tujuan lan jinis.

Umume lemari kasebut pisanan digunakake mung kanggo nyimpen sandhangan. Nanging, amarga wis mupangate mupangat saka subjek iki, digunakake kanggo nyimpen buku, peralatan, sandhangan (lemari klambi), dhuwit (brankas) lan liya-liyane. Sawetara lemari sing nggawe gamelan diarani "tembok". Tembok biasane ngemot macem-macem janjian lemari, sing digabung karo mezzanine lan meja samping amben. Temboke duwe tampilan estetis, nyedhiyakake kamar lan gaya sing nyaman.

Ana sawetara jinis lemari: biasa, multi-lawang, mbukak (tanpa lawang), lemari klambi, uga ana lemari kanthi mezzanine. Tampilan sing kapisah bisa dianggep minangka meja ing wayah wengi - kabinet sing suda, umume siji lawang, dhuwure nganti 1.3 meter.

  • Lemari klamben (lemari klambi, lemari klambi) - lemari klambi kanggo nyimpen sandhangan.
  • Tabel bedside yaiku lemari klambi cilik.
  • Lemari pakaian - lemari klambi kanthi lawang geser, padha karo lawang ing kompartemen sepur.
  • Prasmanan - lemari klambi kanggo produk lan produk.
  • Rak buku - rak buku kanggo buku.