Tabel 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 43

Tabel minangka item perabot sing nduweni lumahing horisontal utawa cendhak sing dirancang kanggo nempatake obyek kasebut lan (utawa) kanggo nindakake karya, mangan, dolanan, lukisan, sinau, lan aktivitas liyane.

On Flatpyramid sampeyan bakal nemokake akeh Furnitur 3D model lan, mesthi, tabel 3D model.

Tabel kanthi tutup persegi persegi lan papat pendukung nyebar. Ana uga tabel kanthi bunder, segitiga, jambul poligonal, uga lengkungan mlengkung. Jumlah ndhukung uga beda. Ana uga tabel sing ora ndhukung (dilereni, lempitan, lan liya-liyane). Furnitur kaya kuwi bisa duwe tutup horisontal lan miring (kalebu kanthi kemiringan sing luwes).

Tabel bisa duwe laci lan lumahing tambahan kanggo nyimpen lan nempatake macem-macem item, kalebu piranti celengan, tablet, lan item liyane kanggo tabel.

Furnitur kaya mangkene bisa diobahake, contone, kanthi lempitan utawa lintasan sliding (tabel geser), duwe bagean liyane (unsur), kanthi obah sing bisa ngganti fungsionalitas lan (utawa) dimensi. Tabel bisa digawe saka kayu, logam, kaca lan bahan liyane.

Tabel iki nduweni teges makna simbolis ing budaya Eropa. Piranti sing kaya mangkene ing ngendi kulawarga sing mangan iku minangka simbol omah lan kesenengan omah. Ing tradhisi nemu tamu kanthi meja lengkap ndadekake simbol keramahan.

Makna simbolis khusus yaiku meja bundar. Amarga wangun meja sing dibunderaké, ora ana sing ana ing posisi istimewa ing antarané wong-wong sing lagi ngubengi jinis perabot kasebut. Déné sing diwatesi karo tabel papat persegi panjang sing luwih dawa lan sempit. Ditemukake karo legenda Raja Arthur lan ksatria, meja bundar iku simbol pangerten lan kesatuan.

On Flatpyramid sampeyan bakal nemokake tabel 3D kaya:

  • Bar meja
  • Tabel blumbang
  • Meja kopi
  • Tabel interaktif
  • Meja kopi
  • Tabel pawon
  • Meja loteng
  • Meja nedha isuk
  • Meja
  • Tabel pamotongan
  • Nganggo meja
  • Tabel pertemuan
  • Tabel tipis
  • Tabel TV

Format file paling populer: .max .fbx .texture .obj