Model 3D Kamar Tidur

Nuduhake 1-24 asil 46

Model 3D Kamar Tidur lan Perabot Kantor.

Kamar turu minangka kamar penting ing omah. Ing akèh negara, omah utawa apartemen utamané ditondoi kanthi jumlah kamar tidur. Hierarki kamar ing omah kerep dianggep minangka hirarki ing kulawarga: kamar turu utama ditrapake kanggo kepala keluarga, anak-anak kanggo bocah, lan kamar tamu kanggo para tamu. Ing omah sugih ana kamar turu kanggo abdi. Pasangan omah bisa duwe loro kamar sing dibagi lan kapisah.

Kanggo Amerika Serikat, wis khas kanggo duwe kamar tidur loro utawa luwih: kamar turunan utama lan siji utawa luwih kasur tambahan (kanggo bocah, tamu). Kadhangkala ruangan kasebut disambungake karo jamban kapisah (eng. Ensuite).

Unsur utama kasebut yaiku amben. Ing negara-negara Kulon, ambane paling asring dituduhake dening amben. Ing Jepang, futon digunakake sacara tradisional tinimbang amben. Kadhangkala ana sawetara kasur ing salah sawijining kamar. Asring ing kamar turu uga ana lemari, meja samping meja, dressers, cermin, karpet. Ing meja bedside biasane lampu cilik, jam weker. Furnitur ing papan iki kerep digawe saka kayu amerga lingkungan keramahan lan daya tahan.

Akeh kamar tidur modern duwe TV. Mangkono, ing Amerika Serikat, 43% bocah taun 3-4 duwe TV ing kamar.

Furnitur kamar khas beda-beda ing negara liyane. Contone, ing negara-negara Amérika Lantai lemari sing populer, ing negara Eropa lemari luwih populer. Ukuran amben sing beda-beda uga beda-beda.

Ing sawetara negara, ana aturan hukum sing nemtokake apa sing dianggep kamar turu ing omah lan apa ora (kanggo ngatasi konflik legal sing ana hubungane karo real estate). Contone, ing sawetara negara bagian AS, kamar turu ditemtokake dening ukuran minimal saka kamar lan nyatane yen ana kamar ganti.