Blender 3D Models

Nuduhake kabeh asil 3

Blender 3D Models on Flatpyramid.

Blender yaiku alat listrik sing dirancang kanggo nggiling pangan, nyiapake emulsi, kentang mashed, omben-omben, mousses, lan liya-liyane. Ana rong opsi kanggo Blender:

Stationary. Biasane, kasus iki ana ing basis stabil, ing endi ana motor elektrik - drive blender, ing mangkok khusus sing cendhak lan dhuwur karo tutup, sing ana ing papan, banjur dipakai.
Mixer immersion kecepatan tinggi, dilengkapi tinimbang whips kanggo ngalahake karo siji muncung paddle blade. Nanging ing wektu iki macem-macem nozzles lan mangkuk kanggo mecah digunakake, saéngga ora mung kanggo nyampur produk cair nanging uga kanggo nggiling, sayuran chop lan sayuran ijo ing sawetara detik. Panyangka khusus ing bagian motor ngidini sampeyan ngowahi kanthi cepet nozzles, sing ngidini sampeyan nggawe piranti iki multifungsi.
Lampiran blender khusus yaiku bagean saka prosesor panganan.

Sawetara perusahaan gawé blender profesional sing dirancang kanggo nglengkapi bar. Model kasebut beda-beda ing nggunakake stainless steel utawa aluminium teroksidasi, uga polikarbonat kejutan, daya tambah, kekuatan lan volume mangkuk. Pengombinasi profesional bisa digawé ing worktop bar lan dilengkapi casing mbebayani.

Minangka aturan, blender sing daya kurang saka 1500 W lan kacepetan rotasi piso ngisor 20,000 RPM ora profesional. Penting kanggo nemtokake profesionalisme saka blender yaiku anané program otomatis sing dibangun lan kanthi otomatis ngoper kecepatan. Ing blender sing dikontrol kanthi cara manual, iku ora mungkin kanggo nggawe akeh campuran saka konsistensi sing padha.