Blender 3D Models

Nuduhake kabeh asil 3

Blender 3D Models on Flatpyramid.

Blender yaiku alat listrik sing dirancang kanggo nggiling pangan, nyiapake emulsi, kentang mashed, omben-omben, mousses, lan liya-liyane. Ana rong opsi kanggo Blender:

Stationary. Biasane, kasus kasebut ana ing pangkalan sing stabil, ing njero motor listrik - blender drive, mangkuk khusus sing sempit lan dhuwur kanthi tutup, ing njero agul-agul.
Mixer immersion kecepatan tinggi, dilengkapi tinimbang whips kanggo ngalahake karo siji muncung paddle blade. Nanging ing wektu iki macem-macem nozzles lan mangkuk kanggo mecah digunakake, saéngga ora mung kanggo nyampur produk cair nanging uga kanggo nggiling, sayuran chop lan sayuran ijo ing sawetara detik. Panyangka khusus ing bagian motor ngidini sampeyan ngowahi kanthi cepet nozzles, sing ngidini sampeyan nggawe piranti iki multifungsi.
Lampiran blender khusus yaiku bagean saka prosesor panganan.

Sawetara perusahaan ngasilake blender profesional sing dirancang kanggo nglengkapi bar. Model kaya ngono beda-beda tumrap panggunaan stainless steel utawa aluminium teroksidasi, uga polikarbonat tahan kejut, nambah tenaga, kekuatan lan volume mangkuk. Blender profesional bisa dibangun ing meja kerja bar lan dilengkapi casing nyuda swara.

Minangka aturan, blender sing daya kurang saka 1500 W lan kacepetan rotasi piso ngisor 20,000 RPM ora profesional. Penting kanggo nemtokake profesionalisme saka blender yaiku anané program otomatis sing dibangun lan kanthi otomatis ngoper kecepatan. Ing blender sing dikontrol kanthi cara manual, iku ora mungkin kanggo nggawe akeh campuran saka konsistensi sing padha.