Model Blowdryer 3D

Nuduhake kabeh asil 2

Model 3D Blowdryer ing Flatpyramid.

A blowdryer minangka piranti listrik sing nyebabake arus panas kanthi panas. Fitur sing paling penting saka blowdryer yaiku kemampuan kanggo nyedhiyakake panas sabenere menyang area tartamtu. Asal saka tembung "blowdryer" digandhengake karo merek Jerman Fön, sing didaftar ing 1908 dening pabrikan peralatan peralatan listrik AEG, lan ngrujuk marang angin pheehehang.

A blowdryer biasane digawe ing bentuk pipa bagean, ing ngendi penggemar lan pemanas elektrik dumunung. Biasane awak saka pengatus dilengkapi genggaman pistol.

Penggemar ndadekke udara liwat salah siji pipo bagean, aliran udara liwat dening mesin pemanas listrik, heats munggah lan godhong pipo liwat bagean ngelawan. Various nozzles bisa diinstal ing potongan output pipa hairdryer, kang ngganti konfigurasi aliran udara. Potongan ngleboke biasane ditutup kanthi panggangan kanggo nyegah obyek sing gedhe, kayata driji, saka njero sandhinge pengatus rambut.

Sawetara model saka pengeringan ngidini sampeyan nyetel suhu lan aliran udara ing stopkontak. Kontrol suhu bisa digayuh kanthi ngowahi ing sajrone périodhe sing beda-beda kanthi pamanasan utawa nggunakake tancepake sing luwes utawa kanthi ngowahi tingkat aliran.

Ana rong jinis utama blowdryers - pengering rambut kanggo pangatusan lan gaya rambut lan technical rambut pengatus. Prinsip operasi sing padha, mung prabédan ing suhu lan aliran hawa ing njero piranti.