Model Blowdryer 3D

Nuduhake kabeh asil 2

Model 3D Blowdryer ing Flatpyramid.

Blowry minangka piranti listrik sing nyedhiyakake hawa panas sing digawe panas. Fitur blowdryer sing paling penting yaiku kemampuan nyedhiyakake panas kanthi tepat menyang area sing diwenehake. Asale tembung "blowdryer" digandhengake karo merek Jerman Fön, sing didaftar ing taun 1908 dening pabrikan perusahaan peralatan listrik AEG, lan nuduhake foehn angin alpine sing anget.

A blowdryer biasane digawe ing bentuk pipa bagean, ing ngendi penggemar lan pemanas elektrik dumunung. Biasane awak saka pengatus dilengkapi genggaman pistol.

Penggemar ndadekke udara liwat salah siji pipo bagean, aliran udara liwat dening mesin pemanas listrik, heats munggah lan godhong pipo liwat bagean ngelawan. Various nozzles bisa diinstal ing potongan output pipa hairdryer, kang ngganti konfigurasi aliran udara. Potongan ngleboke biasane ditutup kanthi panggangan kanggo nyegah obyek sing gedhe, kayata driji, saka njero sandhinge pengatus rambut.

Sawetara model saka pengeringan ngidini sampeyan nyetel suhu lan aliran udara ing stopkontak. Kontrol suhu bisa digayuh kanthi ngowahi ing sajrone périodhe sing beda-beda kanthi pamanasan utawa nggunakake tancepake sing luwes utawa kanthi ngowahi tingkat aliran.

Ana rong jinis utama blowdryer - pengering rambut kanggo pengeringan lan gaya rambut lan pengering rambut teknis. Prinsip operasine padha, mung bedane ing suhu lan laju aliran hawa ing outlet piranti.