Model Dishwasher 3D

Model 3D » Perabot 3D Model » Appliances » Dishwasher

Nuduhake kabeh asil 2

Model 3D Perkakas perabot mesin bubut untuk dapur.

Dishwasher - Instalasi elektromekanik kanggo sajian dishwashing otomatis. Digunakake ing katering lan ing omah.

Ing 1850, Joel Goughton tartamtu nemokake lan paten mesin dishwashing sing diolah tangan; Piranti alon lan ora bisa dipercaya iki ora ditampa kanthi otomatis. Paten liyane kanggo konstruksi padha ditampa ing 1865 dening LA Alexander sing tartamtu, lan ora duwe distribusi sing luas.

Ing 1887, dishwasher praktis kanggo nggunakake, sing digawe dening Josephine Cochrane, muncul ing Chicago. Dheweke debut ing Pameran Dunia ing 1893. Mesin kasebut uga nduweni drive manual, sing diganti kanthi uap lan listrik.

Prinsip ngumbah model 3d dishwasher
Latihan. Utensils cocog karo keranjang lan nampan sing dirancang kanggo pasugatan saka macem-macem jinis lan umume padha karo rancangan kanggo ngadeg dhasar kanggo ngeringake piring. Program ngumbah dipilih. Kontan khusus sing diiseni (bubuk utawa diformulasikan) karo deterjen, utawa cuci piring sing ditresnani sing diwenehake sing dirancang khusus kanggo dishwashers.

Rendhem. Minangka kanthi manual ngumbah, soaking apik kanggo mbusak fragmen pangan sing garing utawa obaran. Piring disemprot karo banyu kadhemen kanthi jumlah cilik (utawa tanpa) deterjen lan ditinggalake kanggo sawetara wektu. Ing salajengipun, nalika ngumbah, sisa sing direndhem luwih gampang dibusak.

Wiwit prosès iki bisa ditindakake kanthi cara: banyu saka suhu sing dibutuhake (gumantung marang program ngaso) kanthi deterjen ing tekanan disemprotake ing lèpèt tipis kanthi nggeser nozzles ing pinggan (saka model) lan saka ndhuwur, ngumbah tetep pangan lan grease.

Rinsing. Ing mburi prosedur ngumbah, sawetara siklus pembilasan ditindakake kanthi banyu resik kanthi tambahan wedhus mbilas, amarga ora ana jejak tetesan banyu sing garing ing pasugatan sawise dadi garing.

Pangatusan. Banjur, yen mesin nduweni fungsi pangatune, pasarean wis garing. Iki kedadeyan kanthi nggunakake aliran udara panas (kurang umum), utawa kanthi kondensasi kelembapan. Cara sing terakhir kasebut diimplementasikake minangka berikut. Ing mbungkus reresik, banyu wis panas (lan, minangka asil, pasugatan piyambak). Banjur banyu dibusak, lan tembok-tembok mesin, sing adhem luwih cepet saka pasugatan, ngetokake kelembapan sing nguap saka piring panas ing permukaan internal. Sing terakhir mili sadawane tembok dadi saluran umum.

Ngundhuh model dishwasher 3d ing Flatpyramid saiki!