Cookware and Tableware Collections 3D Models

Model 3D » Perabot 3D Model » Cookware lan Tableware » Cookware lan Tableware Collections

Nuduhake 1-24 asil 42

Koleksi Cookware lan Tableware 3D Model royalty gratis lan bisa diunduh siap digunakake kanggo pemodelan grafis komputer 3D.

Kabudayan kaca berbentuk lonceng yaiku peradaban prasejarah wiwit awal Zaman Emas saka 2200 BC. C. lan 1900 a. C. sing ngembangake vas utawa vas tembok karo wujud wangun lonceng lan dihias kanthi apik sing umume ana ing konteks pemakaman, ing wilayah Eropa sing apik, amarga ditambah ing Britania Raya, Irlandia, Walanda, Eropa Tengah lan Kulon Laut Mediterania. Penggabungan budaya Eropah sing ana ing transisi saka pihak nganti milenium kapindho dijelasake ing iklim interaksi komersial sing digawe dening para elit sing seneng banget kanggo barang-barang prestise, ing antarané ana kaca berbentuk lonceng. Iki bakal ditafsirake minangka perwakilan saka fashion, piranti makan mewah sing digunakake dening elite Eropah ing upacara sosial sing ana gegayutan karo ngombé, uga dipigunakaké ing pakta politik, transmisi pengetahuan utawa aliansi kawin. Sing dikenal wis digunakake kanggo ngombe bir, miturut analisis ing latar saka potongan Scottish saka Ashgrove. Bisa uga kasebut, yen liwat paguyuban-paguyuban sosial kasebut sumebar ing Eropah Kulon.

Ing jaman Perunggu Eropa, wis ana barang-barang masak lan peralatan makan logam kaya, kayata ing kandhang Villena, 1 utawa saka Makam Kerajaan Mycenae ing Yunani, ing endi arkeologi nemokake keramik Mycenaean, stoples, pitchers, kawah metu. vas (diarani "kaca cava"), lan logam (utamané tembaga), kayata tripod, basin, lampu.

Ing Asyur lan Persia, ana uga dokumentasi dhuwit saka emas lan perak, utawa cangkir Asiria tembaga utawa tembaga ing Numrudi (karo relief saka tokoh sing disusun ing wilayah sepusat) lan cangkir, cangkir lan ornamen saka logam sing padha saka Istana Sennacherib (ing Koyundjik ), disimpen ing Museum Inggris.

Ing bandha ditemokake ing Panagiurište, antarane 300 lan 280 SM, wis tanggal. Ing nekropolis ing distrik Bulgaria Plovdiv, salah sijine piranti makan kuna sing paling misuwur ditemokake ing 1949, kabeh kalebu plat emas. Antarane obyek sing ditemokake ana telung botol (rhyton) ing bentuk kepala wadon lan piring gedhe kanthi kepala diulang ing baris konsentris, watara bunderan acorns, saka motif motif sing nutupi kabeh latar mburi muncul. Piring kasebut kudu digawe ing Lámpsaco, koloni Phoenicia saka Dardanelles amarga nuduhake bobot lan kaya ing kutha iki.

Ing seni Iberia, istilah "keramik Iberia" biasane nuduhake ing keramik pisanan Iberia, sing apik karo potongan sing dihiasi motif geometris, flora utawa motif abang vinous. Wilayah provinsi Albacete saiki luwih apik tinimbang temuan saka conto seni rupa. Ing goldsmithing, nyoroti Treasure sing diarani Abengibre, sing ngemot set saka perak karo prasasti Iberia.

Ing donya Romawi, ing antarané barang-barang sing paling apik lan paling misuwur ing pandamel emas klasik (senadyan asalé saka Romawi) sing nuduhaké akèh seni rupa sing paling éndah, uga dianggep minangka sebagéyan gedhé Yunani, minangka barang saka kéwan Hildesheim. Wong-wong iki dianggep minangka klebu jaran perang sing ditampa dening wong Jerman nalika ngancurake legiun Publius Quintilio Varo (taun 9) lan antarane piranti meja makan sing ayu lan piranti perak salaka sing beda (luwih saka pitung puluh potongan banda) yaiku Patera de Minerva sing misuwur tokoh dewi sing dienggoni lan kawah gedhe saka bobot 30 Romawi bobot, bebarengan karo tokoh-tokoh sing ditenun lan apik.

Saka jaman Kristen primitif, kita duwe kapal kaca emas sing kudu nyedhiyakake misbyah lan kanggo perayaan agapes. Gelas-gelas kasebut lan kaca cemlorot sing padha kayata dumadi saka rong piring, ing antarané emas sing lancip banget dicithak utawa diukir karo tokoh Kristen lan prasasti lan mula jenengé autograf.

Minangka bagéan saka keramik kaca Spanyol, ana pirang-pirang cangkir lan vas sing dilebokaké lan dilapis emas sing niru sing ana ing Venice lan abad kaping patbelas lan pitulas ana ing koleksi museum sawetara botol cilik utawa botol kaca ijo sing nyebabake wong akeh ngurus ing gulu lan dihiasi karo keriting lan lampiran liyane saka tempel sing padha utawa werna sing beda karo kaca wesi utawa Venetian utawa piranti bulutangkis liyane kanthi kurang adornments. Sawetara pasugatan tanggal saka abad 18th kanthi jenis rambut sing dibentuk dening fillets utawa pita putih utawa curls biru.