Perkakas Koleksi Koleksi Model 3D

Model 3D » Perabot 3D Model » Appliances » Perkakas Koleksi

Nuduhake kabeh asil 6

Koleksi Alat Perkakas 3D Model Dapur lan Laundry.

Ing wiwitan 1900s, peralatan listrik lan gas kalebu mesin cuci, pemanas air, kulkas, lan mesin jahit. Penemuan wesi listrik cilik dening Earl Richardson ing 1903 nyedhiyakake impetus dhisikan sing cilik kanggo industri peralatan omah. Sajrone pemulihan ekonomi Amerika sawise akhir Perang Dunia II, panggunaan mesin basuh pinggan mangkuk lan pengeringan pakaian yaiku bagean saka pangembangan industri alat rumahan. Peningkatan penghasilan discretionary diwenehake nalika nambahake perkakas rumah tangga sing beda.

Ing Amerika ing 1980s, industri ngasilake barang senadyan $ 1.5 milyar saben taun lan dipunginaake luwih saka 14,000 buruh, dobel saka 1982 dadi 1990 dadi $ 3.3 milyar. Saindhenging wektu iki, perusahaan gabungan lan entuk manfaat kanggo ngurangi biaya riset lan pangembangan lan ngilangake pesaing sing sesuai karo hukum antitrust.

Departemen Energi AS, ngrampungake ketaatan karo National Energy Saving Appliances Act of 1987, nuntut manufaktur ngurangi konsumsi daya dening 25% saben limang taun.

Ing 1990s, instrument nggawe ing Amerika Serikat banget digabungake: luwih saka 90% saka produk sing didol dening mung limang perusahaan.