Home and Office Furniture Collections 3D Models

Model 3D » Perabot 3D Model » Home & Furniture Kantor » Home and Office Furniture Collections

Nuduhake 1-24 asil 102

Model 3D Koleksi Rumah Tangga dan Kantor.

Meja, kursi, kasur, lemari, lemari, lan rak ... Padha ngubengi kita ing omah, ing kantor lan ing toko; Dheweke duwe ribuan model lan desain. Nanging, kaya produk apa wae, Furnitur duwe klasifikasi dhewe, lan ing macem-macem pilihan.

Miturut tujuan fungsional. Ing babagan klasifikasi iki, Furnitur ngarep minangka kelas gedhe. Kelas liyane yaiku mebel kanggo ruang umum, kalebu kafe lan restoran, rumah sakit, sekolah, toko, stasiun sepur, bandara, lan liya-liyane. Barang-barang saka lingkungan kantor kadhangkala dialokasikan kanggo kelas ketiga (kapisah), nanging luwih kerep disebut minangka mebel kanggo spasi umum.

Kanthi peran ing pedhalaman, utawa, kanthi tembung-tembung prasaja, kanthi kamar sing ana. Ing kana dheweke nemtokaké perabotan kanggo kamar tidur; pawon; kamar urip; Furnitur anak-anak; Furnitur kanggo lorong; kanggo kamar panedhaan; kanggo jedhing; lan malah kanggo pantry, kamar ganti, gazebo lan saunas.