Home and Office Furniture Collections 3D Models

Model 3D » Perabot 3D Model » Perabotan Omah & Kantor » Home and Office Furniture Collections

Nuduhake asil 1-24 saka 102

Model 3D Koleksi Rumah Tangga dan Kantor.

Meja, kursi, kasur, lemari, lemari lan rak… Dheweke ngubengi omah, kantor lan toko; Dheweke duwe ewonan model lan desain. Nanging, kaya produk apa wae, perabotan duwe klasifikasi dhewe, lan ing macem-macem pilihan.

Miturut tujuan fungsional. Ing babagan klasifikasi iki, Furnitur ngarep minangka kelas gedhe. Kelas liyane yaiku mebel kanggo ruang umum, kalebu kafe lan restoran, rumah sakit, sekolah, toko, stasiun sepur, bandara, lan liya-liyane. Barang-barang saka lingkungan kantor kadhangkala dialokasikan kanggo kelas ketiga (kapisah), nanging luwih kerep disebut minangka mebel kanggo spasi umum.

Kanthi peran ing interior, utawa, kanthi tembung sederhana, kanthi ruangan sing ana. Ing kene dheweke nyedhiyakake perabotan kanggo kamar turu; pawon; kamar tamu; perabotan bocah; prabotan kanggo lorong; kanggo kamar panedhaan; kanggo jedhing; lan malah kanggo pantry, kamar ganti, gazebo lan sauna.