Model 3D Kulkas

Nuduhake kabeh asil 7

Model 3D Kulkas Kulkas, Peralatan Dapur.

Ana uga kulkas komersial kanthi kapasitas cooling sing luwih gedhe, sing digunakake ing perusahaan katering lan toko-toko lan kulkas industri, volume kamar kerja sing bisa nganti puluhan lan atusan meter kubik, digunakake, umpamane, ing pangolahan daging tetanduran, produksi industri.

Iki bisa dipérang dadi rong jinis: kamar suhu medium kanggo panyimpenan pangan lan freezer suhu sing kurang.

Freezer - alat utawa komponen kapisah kulkas, dirancang kanggo pembekuan lan nyimpen panganan. Suhu ing freezer biasane yaiku -21 ° C. Bubar, freezer rong kamar sing paling akeh, sing kalebu komponen. Paling gedhé loro papan sing diprodhuksi déning General Electric.

Kamar panyimpenan sing kapenuhan es ana ribuan taun kepungkur. Kanggo kaisar Nero, para abdi ngolah salju lan es ing blumbang beku ing pagunungan. Ing jaman Abad, Eropa Selatan suwe ora percaya yen salju lan es bisa entuk manfaat kanggo ekonomi. Pelancong lan pedagang Marco Polo sing misuwur, sawisé manggon ing China, nulis buku sing nyatakake kabeh kaluwihan es lan salju.

Wiwit saka abad kaping 18, wadhah barang pecah tanah lan porselin dipenuhi botol anggur, sing banjur ditumpangi es. Kulkas khas iki diterusake menyang meja.