Kursi 3D Model

Nuduhake asil 1-24 saka 228

Model 3D Kursi kanggo Perabot Kantor lan Kantor. Iki minangka prabot sing dirancang kanggo kursi siji. Nduwe mburi lan kursi sing duwe utawa ora nganggo armrester. Kursi beda karo kurungan karo ngarep mburi. Bentenane yaiku kenyamanan produk. Ing wektu sing padha, bangku kasebut bisa dianggep minangka kursi kaya.

Model 3d kursi - jinis perabotan sing umum lan umum digunakake dening seniman 3d. Ana macem-macem jinis, model lan gaya. Mbok manawa jinis mebel iki dipengaruhi fashion luwih saka perabotan liyane. Kursi sing nggawe kursi kasebut minangka kursi kanthi punggung, jebule wong Mesir kuno, perabotan cet sing paling kuna kalebu milenium kaping telu SM.

Bagéan utama yaiku kursi, punggung, lan sikil. Cara tradisional, kursi kasebut duwe papat sikil, kapisah utawa disambung kanthi pasangan ing konstruksi jinis "gunting" (desain bentuk X). Jumlah sikil bisa beda-beda, ana model kursi tanpa sikil sing kapisah - contone, kursi kantil. Pungkasan kursi bisa kanthi struktural minangka tutugan sikil mburi (sikil mburi ngalangi) utawa bisa dadi unsur sing kapisah, dadi padhet, liwat utawa nyetel jinis.

Kursi bisa dadi hard lan alus; miturut materi lan metode produksi, kursi yaiku tukang kayu (saka unsur kayu padhet), bengkok (saka kayu atos), glued (saka veneer), wicker (saka wicker), logam, plastik lan campuran.

Download Model 3D Kursi ing Flatpyramid saiki.