Kursi 3D Model

Nuduhake 1-24 asil 227

Model 3D Kursi kanggo Perabot Kantor lan Kantor. Iki minangka prabot sing dirancang kanggo kursi siji. Nduwe mburi lan kursi sing duwe utawa ora nganggo armrester. Kursi beda karo kurungan karo ngarep mburi. Bentenane yaiku kenyamanan produk. Ing wektu sing padha, bangku kasebut bisa dianggep minangka kursi kaya.

Model Kursi 3d - jinis perabot paling umum lan umum sing digunakake dening seniman 3d. Ana macem-macem jinis, model lan gaya. Mbok menawa prabot sing jinis iki dipengaruhi dening fashion luwih akeh tinimbang prabot liyane. Penemu saka kursi minangka kursi kanthi mburi, ketoke, yaiku wong Mesir kuno, perabot cet sing paling kuno kagungane milenium SM katelu.

Sisih utama yaiku kursi, mburi, lan sikil. Sacara tradisional, kursi nduwe sikil papat, kapisah utawa disambungake ing pasangan babagan jinis "gunting" (desain X-X). Cacah sikil bisa beda-beda, ana model kursi tanpa sikil sing kapisah - umpamane kursi cantilever. Sisih mburi kursi bisa ditrapake kanthi strukture sikil mburi (sikil mburi padhet) utawa bisa dadi elemen sing kapisah, padhet, liwat utawa jinis setelan.

Kursi bisa dadi hard lan alus; miturut materi lan metode produksi, kursi yaiku tukang kayu (saka unsur kayu padhet), bengkok (saka kayu atos), glued (saka veneer), wicker (saka wicker), logam, plastik lan campuran.

Download Model 3D Kursi ing Flatpyramid saiki.