Model 3D Lampu

Nuduhake 1-24 asil 135

Model 3D Lampi Furnitur Home and Office.

Iku piranti kanggo nggawe cahya sing katon miturut tumindak listrik saiki. Iki minangka cara paling umum kanggo mbentuk cahya manufaktur lan penting banget kanggo masyarakat modern amarga menehi cahya ing tengah bangunan lan njaba kanggo njaba kanggo aktivitas sore lan sore.

Mentol cilik sing biasa disebut bulbs. Lamps biasane duwe basis sing digawe saka keramik, logam, kaca utawa plastik, sing ngijini sampeyan kanggo nylametake kanthi aman ing kartrij. Sambungan listrik menyang kartrij bisa ditindakake nganggo benang sekrup, loro busi logam, tutup utawa tutup bayonet.

Ana telung jinis utama lampu listrik: sing nggawe kobongan sing ngasilake cahya kanthi benang kobongan, unsur khusus sing dipanaskan dening arus listrik putih, gas-discharge sing ngasilake cahya kanthi mecah arc ing medium gas, lan LED, sing ngasilake cahya dening fluks elektron ing semikonduktor.

Sadurunge lampu listrik dadi kedadeyan umum ing awal abad 20, wong nganggo lilin, lampu minyak, lenga, lan geni. Lampu bohlam kawitan kasebut diciptakake dening Humphrey Devi ing 1802, lan sawise kuwi, studi praktis pisanan saka gas-discharge light ing 1806 digarap. Ing 1870s, lampu gas-discharge Davy kasil dikomersialake lan digunakake kanggo madhangi spasi umum. Pangembangan unsur cemlorot karo luminescence stabil, kang bakal cocok dienggo ing kamar, njupuk wektu, nanging ing wiwitané abad XX.