Model 3D Lampu

Nuduhake asil 1-24 saka 136

Model 3D Lampi Furnitur Home and Office.

Iku piranti kanggo nggawe cahya sing katon miturut tumindak listrik saiki. Iki minangka cara paling umum kanggo mbentuk cahya manufaktur lan penting banget kanggo masyarakat modern amarga menehi cahya ing tengah bangunan lan njaba kanggo njaba kanggo aktivitas sore lan sore.

Mentol cilik sing biasa disebut bulbs. Lamps biasane duwe basis sing digawe saka keramik, logam, kaca utawa plastik, sing ngijini sampeyan kanggo nylametake kanthi aman ing kartrij. Sambungan listrik menyang kartrij bisa ditindakake nganggo benang sekrup, loro busi logam, tutup utawa tutup bayonet.

Ana telung jinis utama lampu listrik: sing nggawe kobongan sing ngasilake cahya kanthi benang kobongan, unsur khusus sing dipanaskan dening arus listrik putih, gas-discharge sing ngasilake cahya kanthi mecah arc ing medium gas, lan LED, sing ngasilake cahya dening fluks elektron ing semikonduktor.

Sadurunge cahya listrik dadi kedadeyan umum ing wiwitan abad kaping 20, masarakat nggunakake lilin, lampu minyak tanah, minyak, lan geni. Lampu bohlam pertama digawe dening Humphrey Devi ing taun 1802, lan sawise iku panelitian praktis pertama cahya gas-ngeculake ing taun 1806 kedadeyan. Ing taun 1870an, lampu pembuangan gas Davy sukses dikomersialake lan digunakake kanggo madhangi akeh ruang umum. Pangembangan unsur cemlorot kanthi luminesensi stabil, sing bakal cocog digunakake ing ruangan, mbutuhake luwih akeh wektu, nanging ing wiwitan abad kaping rong puluh.