Furnitur Ngarep lan Kantor liyane 3D Models

Model 3D » Perabot 3D Model » Home & Furniture Kantor » Mebel Kantor lan Kantor liyane

Nuduhake 1-24 asil 116

Model 3D Liyane Perabot Kantor lan Kantor.

Furnitur kantor dipérang dadi komplit (set lan set kantor), lan potongan (potongan tunggal furnitur). Set perabotan kantor kasusun saka obyek sing ditangani ing kunci dekoratif lan gabungan komposit lan digawe saka kombinasi bahan alami lan manufaktur sing padha. Furnitur kantor lengkap uga kalebu furnitur perakitan universal, sing dipasang saka unsur kabinet lan panel furnitur terpadu. Majelis universal bisa digabungake kanthi dhuwur lan jembar. Furnitur kantor digawe saka kayu, plastik, logam, kaca lan maneka warna kombinasi materi sing kadhaptar.

Ngenali sifat produksi mebel, perabotan kantor bisa dadi massa, serial lan eksperimen. Cara produksi mbedakake perabot kantor menyang bengkel, extruded, molded, extruded, bengkok (nggunakake unsur bolong siap) lan cast (saka plastik utawa logam). Furnitur kantor bisa alus lan hard. Klasifikasi ing arah siji utawa liyane gumantung marang tingkat kepatuhan saka bagian sing lembut saka perabot miturut pangaruh muatan lan ing babagan deformasi saka lantai sing lembut. Furnitur sing kaku minangka aturan duwe lantai ora luwih saka 10 mm, utawa ora dilengkapi karo kabeh. Bagian sing lembut saka perabot kasebut dipérang dadi kategori 4. Furnitur kursi kantor sing paling kerep dadi kategori kelembutan 3rd lan 4th: kanggo ngaso ing posisi lungguh lan kerja dawa.

Furnitur kantor diklasifikasikake dening desain lan fitur teknologi. Kasebut, ora lempitan lan lempitan, gedung universal, gedhung, transformable, mobile, lipat, lan liya-liyane. Furnitur kantor kabin dibagi dadi pigura lan tameng. Furnitur sing owah-owahan bisa ngganti wujud lan tujuan fungsional, saéngga nyimpen ruang kamar. Furnitur kantor sing dibangun ing kantor iku piranti nulis lan mbentuk sawijining unit kanthi tembok kantor utawa partisi. Kanggo perabotan seluler, lokasi sing beda-beda gumantung kepinginan konsumen.