Meja 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 50

Model 3D Meja Meja Kantor dan Perabot Kantor.

Piranti mebel, meja sing dicocogake kanggo nulis, nggarap dokumen, lan liya-liyane, lan biasane dilengkapi karo laci.

Bahan utama kanggo panyiapan tabel yaiku kayu, plastik, kaca, logam.

Jenis utama tabel kasebut: lurus lan sudut.

Tabel bisa transparan, contone, kanthi lempitan utawa tutup sliding (tabel geser), duwe bagean liyane (unsur), kanthi obah sing bisa ngganti fungsionalitas lan (utawa) dimensi. Tabel bisa digawe saka kayu, logam, kaca lan bahan liyane.

Panggonan kantor kudu kaya nyayangke lan trep sabanjure supaya ora diselehake dening susunan laci utawa lemari sing ora cocog.

Minangka aturan, rak hinged utawa kabinet sing dumunung "ing lengen tengen." Kanggo wong kiwa, kabeh kudu sing sabenerake: loker kudu ing sisih kiwa lan mbukak ing arah sing cocok.

Format meja modem 3D populer: 3ds, max, fbx, texture, obj