Model 3D Washer

Model 3D » Perabot 3D Model » Appliances » mesin cuci

Nuduhake kabeh asil 9

Model 3D mesin cuci / mesin cuci Alat kanggo Laundry.

Mesin cuci pertama, sing diluncurake menyang produksi serial, digawe ing 1907 dening William Blackstone, dheweke duwe drive manual (ana uga sing nyebutake Nathaniel Briggs sing pisanan). Ing Eropa, mesin cuci pertama wiwit diproduksi ing Jerman ing 1900. Mesin modern sing dikendhaleni listrik muncul ing 1908. Mekanisasi tenaga kerja praktis mbantah ngilangi profesi laundress.

Mesin tipe pambuka yaiku mesin cuci kanthi anané pangaktifan - poros puteran kanthi blades utawa disk sing nyedhiyakake pencampur nalika ngumbah.

Fitur khusus saka mesin cuci iki kurang busa, mulane, bubuk kanggo ngumbah tangan uga cocok digunakake ing mesin tipe activator.

Basis desain mesin cuci saka jinis aktivator yaiku tangki digawe saka stainless steel utawa plastik. Sisih ndhuwur (kanggo loading sandhangan) - tutup tutup utawa tutup. Ing sisih ngisor utawa ing sisih ngisor saka salah sawijining tembok ana penggerak - bunderan flat plastik utawa poros kanthi protrusions - blades. Sumbu saka aktivator kasebut metu saka tank, didorong dening motor listrik.

Mesin aktivator periode Soviet, minangka aturan, duweni tangki vertikal aluminium utawa stainless steel kanthi kapasitas nganti 30 liter lan ukuran nganti kira-kira 400x400x600 (tinggi) mm, kanthi ngisor ing wangun setengah lingkaran. Aktor (paling kerep digawe saka bakelite) kanthi dhiameter sekitar 200 mm, sing didhudhuk ing pinggir motor dening motor listrik kapasitor sing ana ing sangisore tank, dumunung ing salah sawijining tembok datar ing sadhuwure sumbu setengah setengah saka ngisor. Kontrol klebu relay wektu mekanik kanggo menit 15 (kanthi akurasi 1 menit), kanthi otomatis ngowahi motor listrik kanthi arah sing beda-beda ing arah liyane kanthi ngaso. Uga (ing pungkasan model) daya mesin bisa diatur sacara kapisah (2 utawa 3 "mode ngumbah").