Pan 3D Models

Nuduhake kabeh asil 3

Telusur - piranti kanggo pangan sing digoreng. Biasane duwe wangun babak. Bisa tanpa genggeman, kanthi siji gagang utawa karo rong gagang. Iki digawe saka besi tempel, stainless steel utawa baja sing dilapisi karo macem-macem enamel, aluminium, keramik, lan bahan liyane. Dilengkapi karo tutup sing digawe saka macem-macem bahan (transparan utawa opaque). Kadhangkala, kanthi bolong sing nyegah tumpukan minyak utawa lenga.

Sacara historis, panci uga bisa digawe saka bahan liya, kayata kethek. Iku lempung utawa watu sing rata saka Georgia (kalebu pan-klorit). Digunakna kanggo manggang roti, mchadi, khachapuri, pitik panggang, iwak, lan liya-liyane. Pan uga kasebut ing Kitab Suci.

Akeh panci modern duwe lapisan internal bahan non-lengket (paling asring didhasarake polytetrafluoroethylene, asring disebut jeneng eksklusif - "Teflon"). Iku ngalang-alangi panganan saka nekat. Antarane mayoritas kedhaftar, ana pendapat yen lapisan kuwi ngalangi panganan saka kobong. Nanging protèksi iki ora becik lan pangan bisa diobong ing panci kuwi.

Format Pan Modular Pan 3D: 3ds, campuran, obj, max, fbx