Pan 3D Models

Nuduhake kabeh asil 3

Pan - piranti kanggo nggoreng panganan. Biasane duwe bentuk bunder. Bisa tanpa gagang, nganggo siji gagang utawa nganggo loro gagang. Iki digawe saka wesi cor, stainless steel utawa baja sing dilapisi macem-macem enamel, aluminium, keramik, lan bahan liyane. Dilengkapi tutup sing digawe saka macem-macem bahan (transparan utawa opaque). Kadhangkala, kanthi bolong sing nyegah percikan minyak utawa minyak.

Miturut sejarah, wajan uga bisa digawe saka bahan liyane, contone, ketsi. Iki lempung lempung utawa watu Georgia (kalebu talc-chlorite) wajan. Digunakake kanggo manggang roti, mchadi, khachapuri, daging panggang, iwak, lsp. Wajan kasebut malah kasebut ing Alkitab.

Akeh wajan modern duwe lapisan internal bahan non-stick (paling asring adhedhasar polytetrafluoroethylene, asring diarani jeneng proprietari - "Teflon"). Nyegah panganan supaya ora tetep. Antarane mayoritas pangguna, ana pendapat yen lapisan kasebut nyegah panganan supaya ora kobong. Nanging perlindungan iki ora cocog lan panganan bisa ngobong wajan kaya ngono.

Format file model Pan 3D sing populer: 3ds, blend, obj, max, fbx