Pemroses Pangan 3D Models

Model 3D » Perabot 3D Model » Appliances » Pemroses Makanan

Nuduhake kabeh asil 5

Model 3D Prosesor Pangan Peralatan Dapur.

Food Processor minangka piranti rumah tangga elektromekanis multifungsi sing dirancang kanggo ngolah macem-macem produk. Prosesor panganan nggabungake sawetara fungsi serbaguna: mixer, grater, blender, grinder daging, slicer, shredder, cleaning.

Gumantung saka jinis piranti, bisa:

  • karo juicer
  • karo grinder auger
  • serbaguna - juicer lan mincer ing wektu sing padha

Kanggo pisanan, peralatan dapur cilik digunakake ing winemaking kanggo nyampur campuran anggur. Panyerahan panganan wis akeh pangakuan ing 70s abad 20, sawisé panyebaran ide Prancis-Amerika Prancis Karl Sontheimer babagan nggunakake blender ing saben dinten. Miturut versi liyane, pemroses panganan bali menyang pabrik, tangan, lan mixer (dikenal wiwit 1919, nalika Troy Metal Products ngetokake piranti gedhe lan ora nyaman ing kelas iki). Yen kita mbatalake predecessor piranti, banjur wektu panemuan pangolah pangan universal kudu diarani pertengahan 60 abad XX, lan penemu - Pierre Verdain, pendiri perusahaan Robot Coupe. Ing abad 21, sebagian besar pamroses panganan ing donya diprodhuksi dening perusahaan sing ora ana hubungane karo periode wiwitan sajarah kasebut.

Komponen utama prosesor pangan yaiku unit motor, mangkuk, lan nozel.

Motor - tanggung jawab kanggo rotasi nozel. Paling asring prosesor panganan ngijini sampeyan nyetel kacepetan rotasi.
Bowl kerja asring digawe saka plastik utawa kaca transparan, nanging kadhangkala nganggo logam.