Pemroses Pangan 3D Models

Model 3D » Perabot 3D Model » Appliances » Pemroses Makanan

Nuduhake kabeh asil 5

Model 3D Prosesor Pangan Peralatan Dapur.

Food Processor minangka piranti rumah tangga elektromekanis multifungsi sing dirancang kanggo ngolah macem-macem produk. Prosesor panganan nggabungake sawetara fungsi serbaguna: mixer, grater, blender, grinder daging, slicer, shredder, cleaning.

Gumantung saka jinis piranti, bisa:

  • karo juicer
  • karo grinder auger
  • serbaguna - juicer lan mincer sekaligus

Kanggo kaping pisanan, peralatan pawon cilik digunakake ing winemaking kanggo nyampur campuran anggur. Prosesor panganan entuk pangenalan luas nalika taun 70an abad kaping 20, sawise nyebarake ide saka Prancis Prancis-Amerika Karl Sontheimer babagan nggunakake blender ing saben dinane. Miturut versi liyane, pemroses panganan bali menyang pabrik, gilingan daging, lan mixer genggem (dikenal wiwit taun 1919, nalika Troy Metal Products nerbitake piranti kelas pertama lan ora nyaman kelas iki). Yen kita mbuang sadurunge piranti, mula wektu panemu prosesor panganan universal diarani pertengahan taun 60-an abad XX, lan panemu - Pierre Verdain, pangadeg perusahaan Robot Coupe. Ing abad kaping 21, umume prosesor panganan ing jagad iki diproduksi dening perusahaan sing ora ana gandhengane karo periode awal sejarahe.

Komponen utama prosesor pangan yaiku unit motor, mangkuk, lan nozel.

Motor - tanggung jawab kanggo muter nozel. Paling asring prosesor panganan ngidini sampeyan nyetel kacepetan rotasi.
Bowl kerja asring digawe saka plastik utawa kaca transparan, nanging kadhangkala nganggo logam.