Model Toaster 3D

Model 3D » Perabot 3D Model » Appliances » manggang roti

Nuduhake kabeh asil 3

Model pemanggang roti 3D didhasarake ing piranti sing dirancang kanggo nyepetake potongan roti roti (roti panggang) kanthi cepet.

Gumantung ing model tartamtu, pemanggang bisa dirancang kanggo irisan roti 2 utawa 4. Kabeh tektonis nduweni unsur pemanas lan termostat luwes, kanthi bantuan cara milih mode sing dibutuhake kanggo memasak roti panggang sing luwih akeh utawa kurang, lan kecepatan masak. Thermostat dirancang kanggo posisi kontrol suhu 6-11. Ing sawetara tasters sijine kacepetan suhu Gamelan. Piranti modern nduweni kontrol elektronik, sing ngatur wektu memanggang roti, gumantung ing suhu sing dipilih dening pangguna.

Top-loading pemanggang lan pop-toasters biasane duwe loro slot ing ndhuwur kanggo ngemis irisan roti. Nalika roti diiseni ing slot, tray karo roti ditudhuh kanthi tuas ing sisih piranti lan pemanggang roti wiwit digunakake. Nalika sikil toast sing lengkap rampung, piranti kasebut mati lan tray roti kasebut nyurung roti panggang, kadhangkala uga banget. Unsur-unsur pemanasan ing tegalan kasebut biasane berorientasi vertikal, sejajar karo irisan roti.