Model Sofa 3D

Nuduhake 1-24 asil 54

Furnitur digawe khusus kanggo istirahat lan istirahat. Apa sing luwih apik tinimbang nyelupake buku sing menarik utawa nikmati bal-balan karo kanca-kanca, kanthi nyaman njagong ing sofa. Apa sofa? Utawa mungkin iku sofa utawa kursi? Macem-macem potongan perabot kasebut diwakili ing pasar model 3D modhèrn, nanging apa bedane ana ing antarané?

Sofa - sofa sing sudhut ing endhas lan punggung sing dhuwur banget. Ing Eropa, sofa dikenal saka abad XVII, ing ngendi iku saka Timur (Kakaisaran Ottoman). Sofa iki biasane diselehake ing ruang tamu aristokrat lan ditrapake kanggo wayah awan ing posisi lungguh. Pigura saka sofa digawe saka kayu alus (cedar, larch), jok tenun digawe saka sutra utawa kulit, lan bantalan (perabotan) sing bisa ditindakake kanggo rigiditas sing luwih apik sing diisi nganggo wol domba utawa kuda.

Bedane antarane sofa lan kursi ora ana. Saiki, sofa diarani sofa cilik, sing nduweni kursi sing akeh. Prodhuk iki beda karo punggung lan armrests sing dumunung ing dawa sing padha. Furnitur kasebut bisa dilengkapi mekanisme transformasi lan kothak kanggo laundry.

Seniman 3D biasane nggawe model 3D potongan-potongan perabotan kasebut ing format file sing beda, kayata: .3ds .dxf .c4d .dae .png .obj