Model Sofa 3D

Nuduhake asil 1-24 saka 53

Perabotan digawe khusus kanggo santai lan istirahat. Apa sing luwih apik tinimbang nyelehake buku sing nyenengake utawa seneng bal-balan karo kanca-kanca, kanthi kepenak lungguh ing sofa. Apa sofa? Utawa bisa uga sofa utawa sofa? Macem-macem perabotan kasebut diwakili ing pasar model 3D modern, nanging apa bedane?

Sofa - sofa amba ing sisih mburi lan lengen tangan duwe ukuran sing padha. Ing Eropa, sofa dikenal wiwit abad XVII, sing asale saka Timur (Kekaisaran Ottoman). Sofa biasane diselehake ing ruang tamu sing aristokrat lan dimaksudake kanggo istirahat awan ing posisi lungguh. Bingkai sofa digawe saka kayu alus (cedar, larch), kain pelapis digawe saka sutra utawa kulit, lan bantal (furnitur) sing bisa dicopot kanggo kaku sing luwih gedhe diiseni wulu domba utawa jaran.

Bedane antarane sofa lan kursi ora ana. Saiki, sofa diarani sofa cilik, sing nduweni kursi sing akeh. Prodhuk iki beda karo punggung lan armrests sing dumunung ing dawa sing padha. Furnitur kasebut bisa dilengkapi mekanisme transformasi lan kothak kanggo laundry.

Artis 3D biasane nggawe model 3D perabotan kasebut ing format file sing beda, kayata: .3ds .dxf .c4d .dae .png .obj