Utensils 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 36

Model 3D saka perkakas kanggo Kitchen and Dining.

Utensil pawon minangka alat sing dipigunakaké ing lapangan kuliner kanggo nyiapake pawon, kanthi kontak langsung karo panganan, minangka mixer utawa ora langsung (minangka tangan cilik).

Ing panganan prasajarah disiapake ing unggun unggun kanthi nggunakake alat sing paling gampang kayadene mangkuk watu kanggo ngetokake cairan, mortir lan pestle kanggo ngubengi jamu lan uyah lan watu geni kanggo ngetokake daging, sing banjur ditusuk ing lumbung kanggo bisa nguripake iku liwat geni.

Kanthi wektu teka alat-alat kayu, sabanjure sing digawe saka wesi lan luwih anyar sing digawe saka plastik. Akhire, jaman listrik lan elektronik, sing ngidini otomatis lan nyepetake akeh prosès preparation kuliner.

Saka wajan utamane saka watu, lempung utawa kayu, ngliwati logam Zaman Perunggu lan kaca-kaca (kasebut dening Pliny the Elder), menyang woh piring porselen modern, campuran logam lan industri lan bahan plastik sing beda-beda.