Fryer 3D Models

Nuduhake kabeh asil 3

Fryer jero - piranti kanggo frying ing jero lemak (lapisan jero sayur-sayuran utawa lemak kewan).

Ing kasus sing paling gampang, wajan listrik modern yaiku wadah sing nduweni kontrol suhu ing awak. Bakal disumbat menyang wadhah, piranti kasebut diuripake ing kothak daya lan nggoria wajan nganti suhu sing dibutuhake, sawise iku bisa digoreng ing wajan. Werna njaba wajan modern tansah diisolasi kanthi panas supaya wajan sing digawé ing njaba rada anget.

Saliyane perkakas rumah tangga, penggorengan lemak jero industri uga kasedhiya kanggo nggunakake ing katering. Bentenane utama ing produktivitas lan rancangan sing luwih gedhe, dirancang kanggo operasi terus-terusan nganti suwe.

Produk kaya kentang goreng, kripik, pastie, donat, produk glepung, daging, iwak, sayuran bisa dimasak sajian wajan.

Penggunaan wajan listrik, utamané sing cukup fleksibel, nduweni kaluwihan sajrone wajan manual.

Model fryer populer 3D format file:

  • 3ds
  • max
  • fbx
  • ma
  • mb
  • obj