Karakter Model 3D

Model 3D » Karakter Model 3D

Nuduhake 1-24 asil 724

Karakter Model 3D yaiku bagean saka proses nggawe model telung dimensi virtual saka virtual kanthi bantuan piranti lunak khusus. Animasi 3D ngijini sampeyan kanggo "nguripake" model 3D karakter lan populate karo donya maya.
3D-modeling karakter duwe aplikasi ing akeh wilayah. Sawetara conto:

  • PC lan game Flash

Aplikasi paling luas saka pemodelan karakter 3D adalah nyiptakeun pahlawan untuk game - dari desktop besar ke PC atau konsol ke Flash game online atau untuk perangkat mobile.

  • Wayang

Pemodelan 3D dadi bagian integral ing bioskop - film lan kartun sing kebak karakter 3D. Kadhangkala iki tokoh sing modele tangan banget, sing diwenehake kanthi piranti lunak khusus.

  • Advertising

3D-modeling saka karakter uga dadi teknik populer ing iklan. Akeh merek gawe pengembangan karakter bermerek.
Program kanggo karakter modeling uga disebut program kanggo patung digital - proses nggawe model ngiringan proses pemodelan.

  • Zbrush
  • Blender
  • Program saka Autodesk
  • Cinema 4D

On FlatPyramid sampeyan bakal nemokake macem-macem kategori karakter 3D, kaya:

  • alien
  • Jenis Kelamin
  • anime
  • Bayi lan Toddler
  • Kartun
  • manungsa
  • Monsters and Creatures
  • robot

Sawetara karakter populer kita 3D:

3D model telanjang lanang 3D,

Model Girl 3D,

Model 3D Seksi,

Model Modelo 3D Gratis