Karakter Model 3D

Model 3D » Karakter Model 3D

Nuduhake asil 1-24 saka 671

Model 3D Karakter minangka bagean saka proses nggawe model telung dimensi virtual saka karakter kanthi piranti lunak khusus. Animasi 3D ngidini sampeyan "urip maneh" model karakter 3D lan isi karo dunia maya.
3D-modeling karakter duwe aplikasi ing akeh wilayah. Sawetara conto:

  • PC lan game Flash

Aplikasi modele karakter 3D paling akeh yaiku nggawe pahlawan kanggo game - saka desktop gedhe menyang PC utawa konsol nganti game Flash online utawa piranti seluler.

  • Wayang

Pemodelan 3D wis dadi bagean integral ing bioskop - film lan kartun kebak karakter 3D. Kadhangkala iki minangka tokoh model kabeh, animasi kanthi piranti lunak khusus.

  • Advertising

3D-modeling saka karakter uga dadi teknik populer ing iklan. Akeh merek gawe pengembangan karakter bermerek.
Program kanggo karakter model uga diarani program kanggo patung digital - proses nggawe model nggawe simulasi proses pemodelan.

  • Zbrush
  • Blender
  • Program saka Autodesk
  • Cinema 4D

On FlatPyramid sampeyan bakal nemokake macem-macem kategori karakter 3D, kaya:

  • alien
  • Jenis Kelamin
  • anime
  • Bayi lan Toddler
  • Kartun
  • manungsa
  • Monsters and Creatures
  • robot

Sawetara karakter populer kita 3D:

3D model telanjang lanang 3D,

Model Girl 3D,

Model 3D Seksi,

Model Modelo 3D Gratis