Jenis Manungsa 3D Models

Model 3D » Karakter Model 3D » Jenis Manungsa

Nuduhake 1-24 asil 308

Model 3D saka karakter Manungsa, jinis manungsa kalebu rai wanita lan lanang, sirah, bagean awak kanggo model lan 3d modhifikasi resolusi dhuwur kanggo game, visualisasi, lan animasi. Sampeyan bisa nggawe wong animasi lan liya-liyane!

Ing sistematika modern, spesies biologi Homo sapiens (Homo sapiens sapiens) kalebu genus Manungsa (Homo) saka kulawarga hominid miturut urutan primata kelas mamalia.

Otak sing relatif gedhé, tangan sing nganggo driji lima driji kanthi kuku sing rata lan jempol sing nentang lan sawetara fitur liyane sing umum kanggo manungsa lan sing paling primata. Miturut asil panalitiyan anatomi komparatif, fisiologi, biologi molekuler, imunogenetika, lan patologi, ape Afrika, simpanse, lan nganti gorila sing luwih cilik, sing paling cedhak karo manungsa. DNA manungsa lan simpanse duwe paling ora 98.5% saka gen sing padha.

Tipe manungsa duwe jumlah beda saka monyet.

- sikil luwih dawa tinimbang tangan,
- Tulang pinggir shaped karo kurva cervical lan lumbar sing katon,
- wangun, ukuran, lan lokasi sawetara otot lan ligamentum sing gegandhèngan karo mlaku mlaku,
- wangun lengkap panggul,
- ing arah anteroposterior, dada rada rata,
- foot vaulted, gadhah jempol massive lan mindhah nalika ngurangi driji sing isih,
- kontras lengkap jempol,
- uga ngembangaké pola papillary ing driji.

Otak manungsa uga dibedakake karo sawetara fitur, ukuran sing paling bener lan ukurané gedhé (rata-rata, bobote ngluwihi massa otak simpanse lan gorila nganti kaping 3-4),
perkembangan diferensiasi bidang otak sing bisa digandhengake karo perkembangan ucapan sing articulate (frontal, cupet temporal, cupet temporal).
Ana macem-macem liyane saka primata, kayata, fitur anatomi sing gegandhèngan karo komplikasi aparatus swara, kalebu otot swara khusus saka laring
nggedhekake cranium otak amarga rai
rambut degenerasi

Download model People 3D ing Flatpyramid!

Muga-muga sampeyan bakal duwe pinunjul pengalaman lan bakal terus nggunakake situs iki. Nggoleki liyane model 3d gratis kanggo pemandangan utawa visualisasi arsitektur.