Model 3D Kartun

Nuduhake 1-24 asil 46

Model kartun 3D Model rigged lan siap kanggo animasi.

Kartun punika minangka film ingkang dipundamel kanthi bantuan pambingkaran frame (kalebu pemodelan 3D) lan dimaksudaken kanggé demonstrasi ing bioskop, disiarkan ing televisi, nonton ing layar komputer lan piranti elektronik sanesipun.

Kanthi cara nampilake:
Kartun teater - sing pisanan ditampilake ing bioskop, lan ing media televisi lan video liyane. Saiki, mung kartun sing dawa banget biasane ditampilake kanthi cara iki, senadyan kadhangkala (contone, ing akeh Disney) kartun sing cendhak ditampilake sadurunge. Sadurungé, sadurunge tivi televisi, film cendhak ditampilake ing bioskop.
Langsung-kanggo-video minangka kartun sing dawa banget kanthi sabab ora ditampilake ing bioskop.
Kartun cendhak sing ditampilake ing TV lan disebarake ing media video.