Model 3D Kartun

Nuduhake asil 1-24 saka 49

Model kartun 3D Model rigged lan siap kanggo animasi.

Kartun punika minangka film ingkang dipundamel kanthi bantuan pambingkaran frame (kalebu pemodelan 3D) lan dimaksudaken kanggé demonstrasi ing bioskop, disiarkan ing televisi, nonton ing layar komputer lan piranti elektronik sanesipun.

Kanthi cara nampilake:
Kartun teater - film kasebut pisanan ditampilake ing bioskop, lan mengko ing media televisi lan video. Saiki, mung kartun full-length sing biasane ditampilake kanthi cara iki, sanajan terkadang (umpamane, ing akeh Disney) kartun cendhak ditampilake sadurunge gambar lengkap. Sadurunge, sadurunge televisi sing nyebar, film cendhak ditampilake ing bioskop.
Langsung-kanggo-video minangka kartun sing dawa banget kanthi sabab ora ditampilake ing bioskop.
Kartun cendhak sing ditampilake ing TV lan disebarake ing media video.