Karakter Koleksi Koleksi Model 3D

Model 3D » Karakter Model 3D » Karakter Koleksi

Nuduhake 1-24 asil 27

Karakter 3D Koleksi kanthi Model 3D Alien Hewan Karakter Karakter Manungsa Monsters and Creatures and Robots.

Karakter - protagonis saka dolanan, film, buku, game, lan sanes-sanesipun. Karakter bisa rampung fiksi utawa dijupuk saka urip nyata (crita). Karakter bisa dadi manungsa, kewan, adikodrati, mitos, makhluk ilahi, utawa entitas sing abstrak. Proses nyedhiyakake informasi babagan karakter ing fiksi diarani minangka karakteristik.

Ing pangertèn biasané kaya pahlawan sastra. Paling asring, karakter minangka aktor. Nanging ing kene, rong interpretasi beda:

Wong sing diwakili lan ditondoi ing tumindak, ora ing deskripsi; banjur para pahlawan dramaturgy lan gambar-peran sing paling raket karo konsep karakter.
Sembarang aktor, tundhuk tumindak sacara umum. Ing sajroning interpretasi kasebut, aktor kasebut mung kontras karo pengalaman "murni", kanthi lirik, amarga istilah kasebut ora ditrapake kanggo sing disebut. "Liris pahlawan": sampeyan ora bisa ngomong "karakter liris."
Ing sajroning karakter iki kadhangkala mung dimangerteni wong cilik. Ing pangerten iki, istilah istilah nuduhake makna sing sempit saka pahlawan istilah - wong tengah utawa salah sawijine pasuryan tengah karya. Ekspresi "karakter episodik" dibentuk kanthi basis iki.

Karakter Koleksi Format file 3D format: fbx dae ma mb obj