Karakter Koleksi Koleksi Model 3D

Model 3D » Karakter Model 3D » Karakter Koleksi

Nuduhake asil 1-24 saka 26

Karakter 3D Koleksi kanthi Model 3D Alien Hewan Karakter Karakter Manungsa Monsters and Creatures and Robots.

Karakter - protagonis lakon, film, buku, game, lsp. Karakter bisa dadi fiksi utawa dijupuk saka kasunyatan nyata (crita). Karakter bisa dadi wong, kewan, gaib, mitos, makhluk gaib, utawa entitas abstrak sing dipersonalisasi. Proses nyampekake informasi babagan paraga ing fiksi diarani ciri khas.

Ing pangertèn biasané kaya pahlawan sastra. Paling asring, karakter minangka aktor. Nanging ing kene, rong interpretasi beda:

Wong sing diwakili lan ditondoi ing tumindak, ora ing deskripsi; banjur para pahlawan dramaturgy lan gambar-peran sing paling raket karo konsep karakter.
Aktor apa wae, umume tumindak umume. Ing interpretasi kaya ngono, aktor kasebut mung mbedakake karo subyek pengalaman "murni", ngomong nganggo lirik, amarga istilah karakter ora cocog karo sing diarani. "Pahlawan lirik": sampeyan ora bisa ngucapake "karakter liris."
Miturut watak kasebut kadang dingerteni mung wong cilik. Ing pangerten iki, tembung karakter nuduhake makna sempit saka tembung pahlawan - wong tengah utawa salah sawijining wajah tengah karya. Ekspresi "karakter episodik" dibentuk adhedhasar iki.

Kumpulan file Model 3D format file: fbx dae ma mb obj