Monsters & Creatures 3D Models

Model 3D » Karakter Model 3D » Monsters & Creatures

Nuduhake 1-24 asil 84

Seniman 3D seneng nggawe model monsters lan makhluk 3D amarga bisa nggawe sing aneh lan ora biasa.

Sejatine, monster iku makhluk sing gedhe banget ukuran lan / utawa struktur mboten umum.

Jroning basa-basa Eropah, tembung rawuh saka monstrum Latin, kang Originally temenan jalmo (tetanduran lan kéwan) lair karo deformities cacat, kang ing jaman kuna padha dianggep minangka omens, lan sinau saka kang dilakokaké ing framework saka gabungan-ngelmu disiplin teratologi. Mengko, istilah iki lengkap kanggo macem-macem kewan mitos, utamané ing buta utawa chimera-kaya: bener chimeras, kentaur, gorgons, mermaids utawa minotaurs.

Saliyane, Yunani kuno sublimated lan diparingi rasa wedine instinctual ing gambar monster, lan dirasionalisekake. Writers kuna, kayata Herodotus, nemokke balapan kéwan monstrous lan wong, inhabiting negara ing Wétan. Eropah Tengah lan Timur Tengah wis nerusake tradisi iki, legenda Sinbad the Sailor bisa dadi tuladha khas. A genre populer sastra abad tengah ana bestiary ing - koleksi nang macem-macem kéwan, asring fiksi lan monstrous, biasane pepak karo Tafsiran, interpreting minangka allegories Kristen.

Ing ngisor iki ana dhaptar monster elek sing njijiki wong:

1. A snowman utawa Yeti. Iki monster banget populer. Nanging, para ilmuwan ora pracaya marang anané. Monster anthropoid ditutupi nganggo wol, nduweni awak gedhe sing ageng lan ambune njijiki. Yeti minangka model 3D sing misuwur.

2. Monster monster Loch Ness ora kurang misuwur. Peneliti terus-terusan terjun menyang Lake Lokness, nanging ora nemokake apa-apa. Monster duwe kepala jaran lan gulu dawa.

3. Monster bloodsucker Chupacabra. Wiwit 1995, dheweke "nyedhot" getih metu saka para korban. Wutah monster karo chimps mundhak - kaya sing kangguru. Matanya katon abang, tangane kaya shaggy, ilate kaya ula, lan untune kaya vampir.

4. Ing pinggiran kutha New Jersey ing Amerika tansah njalari raksasa Sétan saka Jersey. Katon ing abad kaping 18. Dheweke ngomong yen bisa dadi ora katon. Sirah monster kaya collie. Dheweke duwe sikil ireng karo kukupu lan swiwi.

5. The Creature-Criptide Manungsa kupu-kupu nyentak Point Pleasant ing West Virginia wiwit 1960s. Monster abu-abu dawa duwe mata abnotik abang, mangan asu lan mabur kanthi cepet.

6. Elves lan peri. Sawetara wong pracaya marang eksistensi. Elves lan peri biasane katon ing game video lan film minangka model 3D.

7. The Dover Demon kaya manungsa. Dheweke duwe sirah gedhe lan awak berwarna peach.

8. Loveland pangolin muncul ing negara bagian Ohio. Raksasa kaya asu, ditutupi timbangan lan pasuryan kaya kodhok.

9. Miturut wong akeh, dinosaurus durung mati. Sawetara percaya yen ing alas ing Amérika Kidul lan Afrika monster urip, padha karo pterodactyls.

10. Jack "spring-on-the-heel" urip ing Inggris. Saka kacilakan dheweke nandhang nganti saiki. Wong njlentrehake dheweke minangka wong jubah ireng lan helem, kanthi claws.

Download model monsters 3d ing Flatpyramid saiki!