Model 3D Monsters & Nggawe

Model 3D » Karakter Model 3D » Monster & Makhluk

Nuduhake asil 1-24 saka 83

Artis 3D seneng nggawe model 3D & monster XNUMXD amarga bisa nggawe sing medeni lan ora biasa.

Sejatine, monster iku makhluk sing gedhe banget ukuran lan / utawa struktur mboten umum.

Jroning basa-basa Eropah, tembung rawuh saka monstrum Latin, kang Originally temenan jalmo (tetanduran lan kéwan) lair karo deformities cacat, kang ing jaman kuna padha dianggep minangka omens, lan sinau saka kang dilakokaké ing framework saka gabungan-ngelmu disiplin teratologi. Mengko, istilah iki lengkap kanggo macem-macem kewan mitos, utamané ing buta utawa chimera-kaya: bener chimeras, kentaur, gorgons, mermaids utawa minotaurs.

Saliyane, wong-wong Yunani kuno sublimated lan nggawe rasa wedi naluri ing gambar monster, lan rasionalisasi. Panulis kuno, kayata Herodotus, nemokake balapan kewan lan wong sing hebat banget, sing manggoni negara-negara Timur. Eropa abad pertengahan lan wetan arab nerusake tradisi iki, legenda Sinbad the Sailor bisa dadi conto khas. Genre literatur abad pertengahan sing misuwur yaiku buku budaya paling apik - koleksi deskripsi macem-macem kewan, asring fiksi lan kehebohan, biasane dilengkapi komentar, menehi interpretasi minangka alegori Kristen.

Ing ngisor iki ana dhaptar monster elek sing njijiki wong:

1. Wong salju utawa Yeti. Iki minangka monster sing misuwur banget. Nanging, para ilmuwan ora ngandel yen ana. Monster antropoid ditutupi wulu, duwe perangan awak sing kuat lan mambu njijiki. Yeti minangka model 3D sing populer.

2. Monster Loch Ness ora kalah misuwur. Peneliti bola-bali nyelehake ing tlaga Lokness, nanging ora nemu apa-apa. Monster kasebut nduwe sirahe jaran lan gulu dawa.

3. Chupacabra pengumpat getih. Wiwit taun 1995, dheweke "nyedhot" getih korban. Tumbuh monster kanthi mundhak simpanse - kaya kanggaru. Mripate abang, lengen shaggy, ilate kaya ula, untu kaya vampire.

4. Pinggiran New Jersey ing Amerika terus wedi karo monster humanoid Sétan saka Jersey. Katon ing abad kaping 18. Dheweke ujar yen bisa dadi ora katon. Sirah monster kaya collie. Dheweke duwe sikil ireng kanthi kuku lan swiwine.

5. The Creature-Criptide Manungsa kupu-kupu nyentak Point Pleasant ing West Virginia wiwit 1960s. Monster abu-abu dawa duwe mata abnotik abang, mangan asu lan mabur kanthi cepet.

6. Elves lan peri. Sawetara wong pracaya marang eksistensi. Elves lan peri biasane katon ing game video lan film minangka model 3D.

7. The Dover Demon kaya manungsa. Dheweke duwe sirah gedhe lan awak berwarna peach.

8. Loveland pangolin muncul ing negara bagian Ohio. Raksasa kaya asu, ditutupi timbangan lan pasuryan kaya kodhok.

9. Miturut wong akeh, dinosaurus durung mati. Sawetara percaya yen ing alas ing Amérika Kidul lan Afrika monster urip, padha karo pterodactyls.

10. Jack "spring-on-the-heel" urip ing Inggris Victoria. Wiwit saka dugaane nandhang lara nganti saiki. Wong nggambarake dheweke minangka pria nganggo jubah ireng lan helm, kanthi cakar.

Download model monsters 3d ing Flatpyramid saiki!