Artis 3D:

About FlatPyramid Artis 3D

Seniman 3d ing FlatPyramid duwe kawruh taun ing babagan pemodelan lan industri animasi 3D kaya sing dibayangke dening karya lan ketrampilan sing kadhaptar ing profil. Sawetara keterampilan sing ana kalebu: Pamodelan 3d, animasi karakter, lukisan tektur, rendering photorealistic, compositing, karakter 3d modeling, desain arsitektur lan visualisasi, 3d desainer visual, rigging, efek khusus, Photoshop, 3d model, ilustrasi 2d, rendering, animasi, lukisan, fotografi, VFX lan luwih akeh.

Tingkat kecakapan perangkat lunak CG kalebu: Autodesk 3ds Max, Softimage XSI, Maya, Mudbox, Adobe Photoshop, After Effects, Zbrush, Cinema 4d, Fryrender, Maxwell, Moi 3DmaxVray, AutoCad, Adobe Illustrator, Lightwave, Macromedia Flash, Milkshape, Primier, Eyeonfusion, FX Foul, Afterburn, Rayfire & VRay.

Deleng ngisor profil Seniman 3D sing saiki lan conto model 3D.