Kain 3D Model

Model 3D » Kain 3D Model

Nuduhake 1-24 asil 144

Download Model Klambi 3D ing Flatpyramid Kayata Model T Shirt 3D, Hat, Skirt utawa Gaun

Popularitas akeh toko online lan belanja online nggawe dikarepake pancet kanggo pemodelan lan pemodelan 3d saka macem-macem produk. Dina iki ing toko online wong tuku sandhangan utamané asring lan kudu ndeleng barang ing kabeh sudut. Mulane, visualisasi 3d lan nggawe model 3d barang yaiku penggerak, sing nambah wutah dodolan.
Model busana 3d uga bisa digunakake kanggo macem-macem fashion show utawa pertunjukan koleksi mangsa lan ngumpulake umpan balik babagan panggung awal.
Temtu model busana 3D digunakake ing film lan kartun. Dheweke uga main peran penting ing game, utamane ing game RPG.
On Flatpyramid sampeyan bakal nemokake macem-macem jinis sandhangan sing digawe kanthi bantuan piranti lunak populer kaya Rhino utawa 3ds Max. Tuladhane:

  • Model T-Shirt 3D
  • Model 3D topi.
  • Rok lan busana model 3D