Pemandangan 3D Models

Model 3D » Model Arsitektur 3D » pemandangan

Nuduhake 1-24 asil 5459

Arsitèktur arupa èlmu lan seni bangunan. Iku uga sistem bangunan lan adegan sing mbentuk lingkungan spasial kanggo urip lan aktivitas wong sing sesuai karo hukum kaendahan. Ing jaman saiki pembangunan manungsa, arsitèktur minangka siji lan padha (tetanduran) sing bisa diproduksi, pabrik, tetanduran, lan liya-liyané) lan sarana material masyarakat manungsa (arsitektur sipil - bangunan omah, bangunan umum, lan liya-liyané) .

Kualitas arsitèktur, konstruktif lan estetis arsitèktur lan keuntungan, kekuwatan, lan kaéndahan, sing sithik sajrone hubungané. Ing departemen desain, estetika saka karya arsitèktur gumantung banget. Bangunan kudu kuat nanging uga katon kuat. Materi sing keluwihan, kanthi nalisir, menehi kesan kegedhen. Kekurangan visual saka materi kasebut gegayutan karo instability, insecurity, lan nyebabake emosi negatif ing mayoritas kasus. Pangenalan fungsi bangunan ing pemodelan 3D ditemtokake kanthi jinis, gumantung marang sarana nggawe penampilan artistik tartamtu sing dipilih. Sing terakhir digawe nggunakake sarana komposisi arsitektur. Sedheng sarana dhasare yaiku arsitonik, skala, proporsi lan sesambungan rhythmic, plastik, tekstur, lan werna. Biasane, model 3D adegan duwe sawetara fitur tartamtu lan seniman 3D profesional ngetutake kanthi langkah demi langkah.