Auditorium 3D Models

Model 3D » Model Arsitektur 3D » Spaces » Auditorium

Nuduhake asil siji

Model auditorium 3D ing Flatpyramid.

Auditory minangka kamar sing dimaksudake kanggo presentasi lisan kanggo masyarakat ing institusi pendidikan utawa bangunan umum liyane.

Pamirsa minangka ruangan sing amba, dilengkapi khusus. Umume pamirsa duwe kursi kanggo pamireng, kanthi orientasi siji arah. Biasane, ana ketinggian - pemandangan. Tribun biasane dipasang ing sisih kasebut utawa ing ngarepe Peralatan kanggo nggambar utawa presentasi dilebokake ing panggung. Iki bisa uga minangka papan tulis utawa papan tulis, diagram flip, layar proyeksi, TV utawa tembok video gedhe. Ana kemungkinan poster sing digantung. Para pamirsa duwe lampu multi-lampu utawa windows sing amba lan jembar sing akeh.

Penonton biasane duwe kapasitas nganti kursi 100 lan duwe lantai horisontal. Kaping luwih gedhe, kursi kudu digedhekake karo papan (amphitheater). Ing kasus iki, visibilitas diitung ing pinggir ngisor elektronik utawa papan tulis, layar utawa tembok video sing ana ing panggung. Ing auditorium tanpa amfiteater, tingkat tataran mundhak dening 25 cm relatif marang tingkat lantai saka kursi pisanan. Jembar jalur antarane panggung lan baris pisanan kudu paling sethithik 110 cm. Diagonal layar proyeksi utawa dinding video kudu sethithik 1 / 6 jarak saka layar menyang baris pungkasan pamirsa.

Format file model Auditorium 3D: 3ds fbx campuran saiki