Auditorium 3D Models

Model 3D » Model Arsitektur 3D » Spaces » Auditorium

Nuduhake asil siji

Model auditorium 3D ing Flatpyramid.

Auditory minangka kamar sing dimaksudake kanggo presentasi lisan kanggo masyarakat ing institusi pendidikan utawa bangunan umum liyane.

Penonton minangka kamar sing gedhe lan khusus. Akèh pamirsa sing ndhuwat kursi kanggo para pamireng, kanthi tujuan siji. Biasane, ana elevasi - pemandangan. A tribune biasane dipasang ing utawa ing ngarep. Peralatan kanggo gambar utawa presentasi disusun ing panggung. Iki bisa dadi papan tulis utawa papan tulis, flipchart, layar proyeksi, TV gedhe utawa tembok video. Ana kemungkinan nggantung poster. Pemirsa duwe lampu multi-lampu utawa akeh jendhela dhuwur lan jembar.

Penonton biasane duwe kapasitas nganti kursi 100 lan duwe lantai horisontal. Kaping luwih gedhe, kursi kudu digedhekake karo papan (amphitheater). Ing kasus iki, visibilitas diitung ing pinggir ngisor elektronik utawa papan tulis, layar utawa tembok video sing ana ing panggung. Ing auditorium tanpa amfiteater, tingkat tataran mundhak dening 25 cm relatif marang tingkat lantai saka kursi pisanan. Jembar jalur antarane panggung lan baris pisanan kudu paling sethithik 110 cm. Diagonal layar proyeksi utawa dinding video kudu sethithik 1 / 6 jarak saka layar menyang baris pungkasan pamirsa.

Format auditorium 3D format file: 3ds fbx campuran dae lwo obj