Sea 3D Models

Nuduhake kabeh asil 2

3D Pemandangan laut lan segara saka model 3d.

Segara iki minangka bagéan saka segara, dipisahake karo tanah utawa elevasi saka terrain ing jero banyu. Uga beda karo Samudra Donya ing rezim hidrologi, meteorologi lan iklim, sing gegandhèngan karo posisi marginal sing relatif marang samudra lan owah-owahan owah-owahan banyu amarga sambungan sing winates karo bagean sing kabuka. dumunung ing Mediterania). Kanggo fauna segara iki ditondoi dening endemik.

Ing macem-macem penulis, utamane ing Kitab Suci, samubarang jinise banyu (kali, tlaga, teluk) bisa disebut segara; umpamane, Segara Mesir ing Kitab Suci, miturut maneka warna asumsi, ngarani Kali Nil utawa bagéan saka Segara Abang; Kejaba kuwi, Kali Efrat kasebut disebut segara.

Ing Kamus Dahl, segara iki ditemtokake minangka klaster banyu pahit-saline ing depresi utawa fraktur jembaré permukaan bumi. Mangkono, segara nelpon kabeh banyu sing diwatesi kanthi sewenang-wenang, minangka lawan daratan (daratan, bawana). Biasane laut komunikasi karo lautan ing donya liwat selat (contone, Mediterania, Black lan liya-liyane) lan nggawa jeneng iki kanthi bener. Segara iki cedhak banget ing segara cethek utawa tlaga banyu tawar (contone, Segara Kaspia, Segara Aral, lan Baikal - "Segara Agung" - Sacred Baikal). Kajaba iku, segara tegese jurang utawa jurang aben.

Obyek, disebut segara, ora mung ana ing Bumi: kayata, "Laut Kidul" ana ing Mars lan ing Bulan (segara lunar diarani (visual) titik peteng ing permukaan disk lunar).

Nalika digawe adhem, banyu saline dadi "es laut" - ana ing sangisore titik beku kanggo banyu seger nalika suhu sekitar -1.8 ° C