Model 3D Stadion

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.

Ana akeh model stadion 3D sing beda-beda Flatpyramid.

Stadion - fasilitas kanggo olahraga. Biasane kalebu lapangan gedhe karo treadmills lan kursi kanggo para penonton, sing ana stepwise ngubengi lapangan. Uga kerep uga ana platform tambahan lan fasilitas tambahan kanggo latihan lan tim ganti. Stadion iki digunakake ora mung kanggo macem-macem olahraga ruangan (kayata atletik lan bal-balan) nanging uga kanggo konser lan acara liyane.

Stadion pisanan yaiku bangunan kuna Yunani sing digawe kanggo Olimpiade lan kompetisi olahraga liyane. Stadion paling tuwa ing Olympia (Yunani). Ing wiwitan, stadion iki digunakake mung kanggo kompetisi; pramila praktek standardisasi ukuran lapangan - 180-200 meter (siji tahap, sing menehi jeneng kasebut kanggo struktur kasebut).

Salah satunggaling stadion modhèrn ingkang sepisanan inggih punika Jambatan Stamford Inggris, dipunbikak ing 1877.

Ana loro universal (atletik, kanthi treadmills) stadion, lan murni bal-balan (sing terakhir sing paling wiyar disebar ing Inggris).

Stadion sing dadi tetandhingan pisanan ing debut Piala Dunia (1930, Uruguay) - "Stadion Positos" ing ibukutha Uruguay, Montevideo (salah sawijining stadion ellipsoid pisanan ing donya). Gol pisanan ing sajarah turnamen uga dicetak ana.