Model 3D Retail

Nuduhake 1-24 asil 200

3D Retail Scenes Model 3d kanggo modeling ing 3d.

Retail minangka jinis perdagangan, uga kinerja layanan tartamtu ing ngendi panuku minangka konsumen final, wong asli utawa sah.

Tujuan ngasilake prodhuk ing toko yaiku kanggo nyukupi kabutuhan pribadi saka panuku, anggota kulawargane (yen ana individu), utawa karyawan perusahaan (yen entitas hukum) kanthi ngurangi konsumsi barang sing dituku barang.

Perdagangan eceran yaiku aktivitas kanggo ngedol barang langsung menyang warga lan pangguna pungkasan liyane kanggo panggunaan pribadi sing ora komersial, apa wae bentuk pembayaran, kalebu ing restoran, kafe, bar, entitas bisnis liyane.

Tujuan kanggo tuku produk iku penting kanggo marketing. Motif tuku iku faktor sing penting ing segmentasi pasar lan definisi kelompok sasaran konsumen.

Ora kaya perdagangan grosir, barang sing dituku ing sistem ritel ora kena dilebokake maneh nanging ditrapake langsung.