Apartemen 3D Models

Model 3D » Model Arsitektur 3D » Spaces » Apartemen

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.

Model 3D apartemen ing Flatpyramid.

Apartemen - kamar utawa kamar dhewe ing omah (apartemen).

Ing Eropah, istilah iki kalebu siji utawa luwih kamar kanggo nyewa utawa tuku.

Ing pasar real estate lan layanan hotel kanggo bangunan apartemen, jeneng apartemen-hotel wis macet. Apartment-hotel minangka komplek jinis kamar apartemen kanthi kamungkinan nyewa lan layanan lengkap hotel. Biasane, apartemen iki dilengkapi karo pawon lan jedhing.

Salah siji sing beda antarane apartemen yaiku yen ora bisa ngetokake registrasi ing panggonan panggonan. Bentenane liyane yaiku biaya biaya sing mlaku. Awit ora ana hubungan resmi karo omah, tarif kothak bakal diwilang kanggo panggon komersial.