Arenas 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 41

Ing kategori iki sampeyan bakal nemokake model 3d, arupa arenas olahraga, stadion lan liyane.

Yen katon, umpamane, kanggo stadion bal-balan sampeyan mungkin ngerti yen stadion sing dirating ing lintang 5 layak kanggo pertandhingan final ing Kejuaraan Eropa, final UEFA Champions League lan Piala UEFA, kapasitas kudu paling sethithik penonton 50,000, lan ketemu sawetara kritéria tambahan liyane. Stadion sing dirating ing lintang 4 layak kanggo final Piala UEFA, kapasitas sing luwih dhuwur tinimbang para penonton 30,000, plus selaras karo sawetara kritéria liyane.

Sampeyan uga bakal nemokake arena kanggo Hockey, Basket, Sepak Bola Amerika, Baseball lan akeh liyane.

Model kasebut bakal migunani kanggo proyèk-proyèk sing gegandhengan karo olahraga lan uga kanggo iklan lan game. Iku uga apik kanggo nggambarake taktik olahraga lan strategi, lan tujuan pendidikan. Biasane seniman 3D nggunakake Vray, 3ds Max, Maya kanggo nggawe model 3D arena.