Arenas 3D Models

Nuduhake asil 1-24 saka 40

Ing kategori iki sampeyan bakal nemokake model 3d, arupa arenas olahraga, stadion lan liyane.

Yen sampeyan golek, kayata, kanggo stadion Sepakbola sampeyan bisa uga ngerti manawa stadion sing dirating 5 bintang layak kanggo pertandingan final Kejuaraan Eropa, final Liga Champions UEFA lan Piala UEFA, kapasitase paling ora kudu 50,000 penonton, lan bisa ketemu sawetara kritéria tambahan liyane. Stadion sing diregani 4 bintang layak kanggo final Piala UEFA, kapasitase kudu luwih saka 30,000 penonton, ditambah uga manut kriteria liyane.

Sampeyan uga bakal nemokake arena kanggo Hockey, Basket, Sepak Bola Amerika, Baseball lan akeh liyane.

Model kasebut bakal migunani kanggo proyèk-proyèk sing gegandhengan karo olahraga lan uga kanggo iklan lan game. Iku uga apik kanggo nggambarake taktik olahraga lan strategi, lan tujuan pendidikan. Biasane seniman 3D nggunakake Vray, 3ds Max, Maya kanggo nggawe model 3D arena.