Ruang Pameran 3D

Model 3D » Model Arsitektur 3D » Spaces » Panggonan

Nuduhake 1-24 asil 34

3D Arsitektur Ruang Objek royalty gratis kanggo model grafis komputer 3D.

Hall - kamar utamane ing bangunan umum (ing teater, bioskop, hotel, lan liya-liyane) sing dituju kanggo pengunjung nginep nalika nunggu (sesi, kinerja, layanan, lan liya-liyane). Lobi bisa digunakake kanggo istirahat umum nalika istirahat lan minangka papan kanggo acara, utamané sadurunge kinerja lan nalika istirahat. Bisa digunakake minangka panggonan kanggo perayaan ing umum utawa perayaan sawise kinerja.

Biasane, bale iku sawijining gedhung, sing dirancang khusus, nanging kadhangkala minangka koridor ing bale utama. Iki dilengkapi lan digawe cukup jembar supaya pamirso bisa mlaku, ngumpul lan ngendhokke. Foyer biasane dihiasi karo karya seni, ngorganisir pameran permanen utawa sauntara sing ana hubungane karo aktivitas institusi kasebut. Kajaba iku, lobi bisa duwe Lounge utawa prasmanan. Kajaba iku, lobi bisa dadi papan utama kanggo sawetara acara, kayata dina pambuka, rapat karo seniman, aktor, dsb.

Akeh bangunan kantor, hotel, lan gedung-gedung pencakar langit sing gedhe banget kanggo dekorasi papan kanggo nggawe kesan sing ora bisa dilelehake, kanggo ngirim gambar unik.

Foyer saka bangunan omah biasane ana lawang mlebune cilik utawa kamar ing lawang ngarep. Saka lobi, lawang kanggo kamar umum liyane, kayata kamar urip, ruang makan, lan jamban, biasane digawe. Minangka aturan, saka lobi bisa langsung akses menyang tangga utama. Awalnya, lobi kasebut disusun minangka vestibule sing misahake kamar sing dipanasake saka ngarep lan biasane digunakake kanggo nyimpen pakaian njaba.

model sing kasedhiya kanggo didownload ing macem-macem format kalebu max obj fbx