Bangunan Model 3D

Nuduhake 1-24 asil 533

On FlatPyramid sampeyan bakal nemokake koleksi gedhene gedung 3D.

Bagian iki ngemot model 3D saka omah cilik lan gedhe, pondokan modern, maneka bangunan lan struktur. Sampeyan bisa ngundhuh model desa lan omah negara, omah pribadi lan mansion. Sampeyan bisa nemokake formulir arsitektur kutha, gedung multi-tingkat, toko, kantor, pusat perbelanjaan, stasiun sepur, omah lan bangunan industri, pabrik, perusahaan. Uga ana omah lan bangunan omah, lumbung. Kajaba iku, ing kategori sampeyan bisa nemokake model omah omah lan bangunan 3d.

Model disedhiyakake ing macem-macem format: max, vray, 3ds, obj, c4d, blender lan liya-liyane, karo tekstur lan tanpa.

Sampeyan bisa digunakake kanggo nggawe kutha, kanggo game lan pariwara, kanggo kendaraan animasi lan wit.

Bangunan, sinonim: omah minangka jinis gedhung lemah kanthi premis sing digawe minangka akibat saka kegiatan konstruksi supaya bisa nindakake fungsi konsumen tartamtu kayata urip (omah), ekonomi utawa kegiatan liyane saka wong, papan produksi, produksi produk utawa tetep kewan. Bangunan kasebut kalebu jaringan dhukungan lan sistem dhukungan teknik (peralatan). Bangunan bisa uga duwe fasilitas operasi ing bagean ngisor. Struktur sing ora duwe bagean udara yaiku bangunan.

Ing literatur ilmiah lan teknis, kombinasi tembung "bangunan lan struktur" asring digunakake. Ing kombinasi iki, "struktur bangunan" dingerteni tegese "struktur bangunan liyane sing dudu bangunan," umpamane, struktur engineering (kreteg, cerobong, masker, radio lan tivi televisi, lan sapiturute), struktur lemah (terowongan, metro ngisor struktur, papan perlindungan lan liya-liyane), struktur peringatan lan arsitektur.

Commercial
Bangunan komersial - digunakake kanggo nindakake bisnis (dodolan, lsp). Kategori bangunan iki, utamane, kalebu subkumpulan ing ngisor iki:

bangunan administratif - ing kasus iki, bangunan kanggo kantor organisasi lan institusi komersial;

blanja - bangunan (pusat blanja, megamalls, pavilion) kanggo nglebokake perusahaan dagang (toko, pasar supermarket, pasar raya pasar);
pameran - bangunan kanggo pameran kanggo kapentingan organisasi komersial sing melu pameran, uga kanggo nglakokake bisnis pameran, yaiku bisnis nyedhiyakake latar kanggo pameran;

produksi komersial - bangunan kanggo lokasi produksi komersial (pabrik, pabrik), yaiku nggunakake organisasi komersial kanggo produksi produk tartamtu kanggo didol.
bantu - bangunan kanggo macem-macem layanan bantu (umpamane, garasi kanggo kendharaan perusahaan), nyedhiyakake kegiatan utama pamilik organisasi.

Bangunan komersial asring nggabungake macem-macem fungsi kasebut. Utamane, akeh bangunan toko lan kantor sing digunakake kanggo lokasi perdagangan dagang lan kanggo penempatan kantor (utamane kantor ngarep).