Bangunan Model 3D

Nuduhake 1-24 asil 534

On FlatPyramid sampeyan bakal nemokake koleksi gedhene gedung 3D.

Bagian iki ngemot model 3D saka omah cilik lan gedhe, pondokan modern, maneka bangunan lan struktur. Sampeyan bisa ngundhuh model desa lan omah negara, omah pribadi lan mansion. Sampeyan bisa nemokake formulir arsitektur kutha, gedung multi-tingkat, toko, kantor, pusat perbelanjaan, stasiun sepur, omah lan bangunan industri, pabrik, perusahaan. Uga ana omah lan bangunan omah, lumbung. Kajaba iku, ing kategori sampeyan bisa nemokake model omah omah lan bangunan 3d.

Model disedhiyakake ing macem-macem format: max, vray, 3ds, obj, c4d, blender lan liya-liyane, karo tekstur lan tanpa.

Sampeyan bisa digunakake kanggo nggawe kutha, kanggo game lan pariwara, kanggo kendaraan animasi lan wit.