Bangunan Model 3D

Nuduhake asil 1-24 saka 540

On FlatPyramid sampeyan bakal nemokake koleksi gedhene gedung 3D.

Bagian iki ngemot model 3D saka omah cilik lan gedhe, pondokan modern, maneka bangunan lan struktur. Sampeyan bisa ngundhuh model desa lan omah negara, omah pribadi lan mansion. Sampeyan bisa nemokake formulir arsitektur kutha, gedung multi-tingkat, toko, kantor, pusat perbelanjaan, stasiun sepur, omah lan bangunan industri, pabrik, perusahaan. Uga ana omah lan bangunan omah, lumbung. Kajaba iku, ing kategori sampeyan bisa nemokake model omah omah lan bangunan 3d.

Model disedhiyakake ing macem-macem format: max, vray, 3ds, obj, c4d, blender lan liya-liyane, karo tekstur lan tanpa.

Sampeyan bisa digunakake kanggo nggawe kutha, kanggo game lan pariwara, kanggo kendaraan animasi lan wit.

Bangunan, sinonim: omah minangka jinis gedhung lemah kanthi premis sing digawe minangka akibat saka kegiatan konstruksi supaya bisa nindakake fungsi konsumen tartamtu kayata urip (omah), ekonomi utawa kegiatan liyane saka wong, papan produksi, produksi produk utawa tetep kewan. Bangunan kasebut kalebu jaringan dhukungan lan sistem dhukungan teknik (peralatan). Bangunan bisa uga duwe fasilitas operasi ing bagean ngisor. Struktur sing ora duwe bagean udara yaiku bangunan.

Ing literatur ilmiah lan teknis, kombinasi tembung "bangunan lan struktur" asring digunakake. Ing kombinasi iki, "struktur bangunan" dingerteni tegese "struktur bangunan liyane sing dudu bangunan," kayata, struktur rekayasa (jembatan, cerobong asep, tiang, menara radio lan televisi, lsp.), Struktur lemah (terowongan, metro ngisor lemah struktur, papan perlindungan lan liya-liyane), struktur peringatan lan arsitektur.

Commercial
Bangunan komersial - digunakake kanggo bisnis (sales, lsp.). Kategori bangunan iki bisa uga kalebu subkumpulan ing ngisor iki:

bangunan administratif - ing kasus iki, bangunan kanggo kantor organisasi komersial lan institusi;

blanja - bangunan (pusat blanja, megamalls, pavilion) kanggo papan usaha perusahaan dagang (toko, supermarket, hypermarket);
pameran - bangunan kanggo pameran kanggo kepentingan organisasi komersial sing melu pameran, uga kanggo nindakake bisnis pameran, yaiku bisnis nyedhiyakake papan kanggo pameran;

produksi komersial - bangunan kanggo lokasi produksi komersial (pabrik, pabrik), yaiku, digunakake dening organisasi komersial produksi kanggo produksi produk sing adol.
bantu - bangunan kanggo macem-macem layanan tambahan (contone, garasi kanggo kendaraan perusahaan), nyedhiyakake kegiyatan utama pamilik organisasi.

Bangunan komersial asring nggabungake macem-macem fungsi kasebut. Utamane, akeh bangunan toko lan kantor sing digunakake kanggo lokasi perdagangan dagang lan kanggo penempatan kantor (utamane kantor ngarep).