Kali 3D Models

Nuduhake kabeh asil 2

3D River Scenes kanggo arsitektur 3d modeling.

Kali iki arupa sawijining aliran banyu alami sing ukurané gedhe kanthi aliran alam ing sadawane saluran (ngalami jero alam) saka sumber sing mudhun menyang mulut lan diwenehake dening permukaan lan aliran lemah saka cekungan.

Banyu ing biasane dikumpulake saka lumahing banyu udan amarga udan saka area tartamtu sing diwatesi dening wadhah das banyu (cekungan), uga saka sumber liyane, kayata cadangan lemah, kelembapan sing disimpen ing es alami (ing proses gletser leleh) lan salju tutup.

Ing saben kali, papan asal usul dibedakake - sumber lan papan (bagean) pertemuan karo segara, tlaga utawa pertemuan karo kali liyane - cangkeme.

Dheweke langsung mili menyang samodra, segara, tlaga utawa ilang ing pasir lan rawa diarani utama; mili menyang sing utama - anak perusahaan.

Lahan kanthi sistem kasebut nglumpukake banyu lan diarani cekungan. Wilayah cekungan, bebarengan karo lapisan ndhuwur kerak bumi, kalebu sistem kali iki lan dipisahake karo sistem kali liyane kanthi saluran banyu.