Kali 3D Models

Nuduhake kabeh asil 2

3D River Scenes kanggo arsitektur 3d modeling.

Kali iki arupa sawijining aliran banyu alami sing ukurané gedhe kanthi aliran alam ing sadawane saluran (ngalami jero alam) saka sumber sing mudhun menyang mulut lan diwenehake dening permukaan lan aliran lemah saka cekungan.

Banyu ing biasane dikumpulake saka lumahing banyu udan amarga udan saka area tartamtu sing diwatesi dening wadhah das banyu (cekungan), uga saka sumber liyane, kayata cadangan lemah, kelembapan sing disimpen ing es alami (ing proses gletser leleh) lan salju tutup.

Ing saben kali, panggonan asalé dibedakake - sumber lan papan (bagean) saka patemon karo segara, tlaga utawa padhang karo kali liyane - cangkem.

Padha langsung mili menyang samudra, segara, tlaga utawa ilang ing pasir lan rawa sing disebut utama; mili menyang gedhe - anak kali.

Lumahing lemah karo sistem kasebut ngumpulake banyu lan disebut cekungan. Area cekungan, bebarengan karo lapisan ndhuwur kerak bumi, kalebu sistem kali iki lan dipisahake saka sistem kali liyané kanthi banyu segara.