Kamar Mandi 3D Model

Nuduhake kabeh asil 9

Model 3D jedhing ing Flatpyramid.

Kamar mandi - kamar ing apartemen utawa bangunan omah, dimaksudaké kanggo bathing utawa showering. Biasane, jedhing dilengkapi jedhing lan / utawa padusan lan sink lan peralatan plumbing liyane. Kamar mandi saiki asring dilengkapi toilet lan bidet.

Praktik kebersihan wis asale saka peradaban India kuno, saka 3000s BC, banjur kamar mandi muncul minangka panggonan kanggo nambah penampilan lan nyukupi kabutuhan psikologis manungsa.

Ing jaman rumiyin, jedhing, minangka aturan, minangka papan umum lan, sanadyan fungsi higienis, uga nduweni fitur sosial. Ing kono, wong ketemu, dikomunikasikake, ditransfer informasi lan dagang.

Unit jedhing ngirim kudu nggunakake banyu panas lan kadhemen ing jumlah gedhe. Banyu, kajaba bathing utawa showering, bisa uga digunakake kanggo nyemprotake sampah manungsa sing solid lan cair menyang tangki sewer utawa septic yen kamar mandi digabung karo toilet. Banyu nalika nggunakake bisa njupuk ing tembok lan lantai kamar, lan udhara lembab panas bisa nyebabake kondensasi banyu ing permukaan sing adhem. Mulane, mbangun kamar mandi minangka tugas sing angel. Langit-langit, tembok, lan lantai kudu ditutupi bahan anti banyu lan gampang kanggo ngresiki. Amarga saka kuwi, ubin keramik, kaca, lan panel plastik asring dipigunakaké minangka bahan kanggo bahan cleaning. Mangkono, desain jedhing bisa cukup rumit lan larang. Lantai asring dipotong karo ubin keramik, nanging lumahing lemah lan lunyu. Kanggo ngilangi kesulitan iki, gunakake kaleng anti banyu, khusus digawe kanggo jedhing. Ing omah-omah saka kulawarga sing luwih apik bisa nemokake papan sing panas.