Kantor 3D Model

Nuduhake 1-24 asil 594

3D Office Scenes bisa diunduh free-royal 3d model kanggo model komputer grafis 3D.

Ing kantor utama, manajemen perusahaan dumunung, panggonan HQ perusahaan utawa perusahaan ing ngendi manajemen puncak perusahaan utawa perusahaan dumunung, direktorat, sekretariat, lan unit administrasi penting liyane. Panggonan utama dituduhake nalika ndhaftar ing perusahaan. Sawetara menehi markas sawijining markas wigati, sing minangka salah nggunakake istilah iki.

Iki uga kadhangkala tegese kantor manajer utawa karyawan organisasi umum, agensi pamaréntah, perusahaan, perusahaan, korporasi, lan sateruse.

Kanggo kenyamanan penggantos bisnis, kantor biasane ditugasake ing siji kategori utawa liyane. Paling umum yaiku klasifikasi alfabet, miturut kategori utama saka kantor A, B, C, D sing dibedakake (A paling dhuwur, D kelas paling ngisor), sing luwih disempurnakan kanthi nambah "+" lan simbol "-" (A +, A, A-, etc, utawa indeks digital (A1, A2, lan liya-liyane). Tanggung jawab kelas minangka subyektif tartamtu lan adhedhasar karakteristik kamar ing ngisor iki.