Bridges 3D Models

Nuduhake kabeh asil 14

Model 3D saka Bridges lan Arsitektur Struktur liyane.

Jembatan punika minangka struktur buatan ingkang dipunbangun wonten ing alangan, umpamanipun, ing seberang kali, tlaga, rawa, selat.

Struktur teknik sing dibangun ing dalan kasebut disebut jembatan, struktur ing jurang utawa jurang dijenengi jejer jembatan.

Minangka aturan, kreteg kalebu jembar struktur lan dermaga. Struktur jembar digunakake kanggo ndelok beban lan nransfer menyang ndhukung; bisa ditemokake dalan dalan, nyebrang, pipeline. Pangiriman ndhukung beban saka struktur jembar menyang pangkalan jembatan.

Rancangan statis jembar struktur bisa arched, beam, frame, tinggal kabel atau gabungan; iki nemtokake jinis jembatan kanthi rancangan.

Struktur jembatan disengkuyung dening ndhukung, sing saben ana wewenang lan bagean dhukungan. Bentuk saka ndhukung bisa beda banget. Tegangan menengah disebut bull, abutments pesisir.

Bahan kanggo kreteg yaiku logam (wesi lan aluminium), beton bertetulang, beton, watu alami, kayu, tali.

Skema jembatan minangka rumus ing ngendi dimensi saka spasi sing dihitung, jarak antarane pusat bagean ndhukung struktur jembatan, ditampilake sacara berturut-turut. Yen sawetara bagean dhukungan terus-terusan nduweni ukuran sing padha, angka sing dikalikan kanthi ukuran saben dituduhake.