Model 3D Kota

Nuduhake 1-24 asil 972

Model kutha 3D arupa wilayah-wilayah model 3D sing kalebu saka permukaan, struktur, vegetasi, komponen infrastruktur lan lanskap lan uga objek sing gegandhengan (wit, bangku, lampu dll). Segmen wis diwakili dening data loro-dimensi lan telung dimensi lan informasi geo-referensi.

Tampilan model 3D lan rencana kutha raket banget karo perkembangan teknologi geoinformasi (GIS), kanthi bantuan GIS panoramas ing wilayah sing nduweni akurasi dhuwur lan ngikat koordinat geografis nyata. Data aktif dikoleksi kanggo nggawe sistem geoinformasi 3D, lan kita pracaya manawa cara nyimpen data kasebut minangka masa depan.

Cara dasar kanggo mbangun gambar volumetri ruang kutha lan tlatah liya dibagi dadi jinis ing ngisor iki:

  • otomatis;
  • semi-otomatis;
  • Manual.

Menarik, sing kanggo tipe otomatis Saliyane program komputer khusus (kaya, umpamane Maya, 3ds Max) kamera digital kaya Pictometry utawa Geosystem 3-OC-1 sing dibutuhake, uga minangka pesawat kanggo fotografi aerial. Keunggulan teknologi iki minangka kacepetan dhuwur lan kuwi kutha model banget photorealistic.

Biasane kanggo nyimpen model 3D City pendekatan basis data lan basis data sing digunakake. Sampeyan bakal ketemu format file kuwi minangka .3DS, .OBJ. Gampang nggunakake model 3D kutha kaya model liyane.

Sampeyan bisa digunakake kanggo game, iklan, animasi, grafis komputer lan visualisasi 3D.

On FlatPyramid sampeyan bakal nemokake model 3D kutha terkenal kayata Paris, New York lan Manhattan utawa London utawa, sanajan, saka kutha-kutha generik.