Landmarks 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 42

Model 3D Landmarks lan Struktur Struktur Karakteristik liyane.

A landmark minangka panggonan, barang utawa obyek sing perlu ditrima khusus, misuwur utawa luar biasa dening sawijining barang, umpamane, sing minangka warisan sejarah, nilai artistik.

Conto: papan sajarah, zoo, monumen, museum lan galeri, kebun botani, bangunan (umpamane, kastil, perpustakaan, mantan prisons, pencakar langit, jembatan), taman nasional lan cadangan, alas, taman hiburan, karnaval lan pameran, acara, dsb. Many sights uga landmark.

Atraksi uga bisa dadi panggonan fenomena sing aneh lan ora jelas, kayata Loch Ness (thanks kanggo monster Loch Ness) ing Skotlandia utawa situs sing kacilakan UFO sing cedhak karo Roswell ing Amerika Serikat. Panggonan diduga hantu uga landmark.

Panggonan omah sing kompak saka klompok etnis tartamtu populasi uga bisa dadi landmark (contone, Reservasi India utawa Chinatown ing sawetara kutha).

A landmark ora mung monumèn sajarah utawa seni, nanging obyèk konsumsi massa, sejenis mbangun, sawijining komoditas sing digawé déning budaya massa kanggo nuntut tuntutan jinis konsumen anyar. Konstruksi atraksi kalebu sawetara operasi: pangiriman monumèn saka lapangan fungsi seni menyang fungsi fungsi budaya massa; penyederhanaan, lan kadhangkala distorsi saka makna, nilai, nilai; replikasi lan organisasi konsumsi massa; transfer saka balesan persepsi estetis sing ora ana gandhengane karo pamindhahan konsumsi.

A 'urip' wisata ora ana ing sajarah seni, dudu ing lapangan profesional liyane sing sempit, nanging ing budaya massa. Luwih obyek sing disedhiyakake dening budaya massal lan godhong bola profesional, elit, sing luwih misuwur, sing luwih misuwur, sing luwih kapentingan kasebut minangka wisata.