Model Lansekap 3D

Nuduhake 1-24 asil 43

3D Landscape Pemandangan model 3d sing bisa diunduh kanggo pemodelan 3d lan menehi grafis resolusi dhuwur kanggo game, visualisasi, lan animasi.

Lanskap - wilayah tartamtu, homogen ing asal, sajarah perkembangan lan ora bisa dipisahake miturut karakteristik zonal lan azonal. Ing pangerten ilmiah minangka kompleks teritorial homogen sing wis dikembangaké mung ing kahanan karakteristik, yaiku: basa tunggal, basis geologi, relief, fitur hidrografi, tutupan lemah, kondisi iklim, lan biocenosis tunggal.

Kanggo pisanan, tembung landskap dirungu ing abad IX ing tulisan para biarawan Biara Fulda ing Jerman. Nalika nerjemahake Harmoni Evangelis saka teolog Tatian saka basa Latin, padha ngganti tembung lat. wilayah - sawijining wilayah, sawijining negara ing lantra, sing artine "tanah sakral sing siji, wedhus siji, wilayah, diatur, miturut rencana kabeh Jerman; wujud sing cocog karo isi, yaiku inti saka sih-rahmat, mudhun marang "sadulur ing Kristus". "Ing wekdal punika, konsep punika mbedak-mbedak dados konsep ingkang adoh saking arti asli. Lanskap cocok karo kerangka konsep administratif lan teritorial lan administratif. Miturut abad 16, lukisan malang wiwit berkembang. Lukisan-lukisan nggambarake jinis-jinis tanah sing khas. Miturut awal abad 19th, lanskap bisa diterangake minangka wilayah ing saubengé pengamat, sing bisa ditliti kanthi sekilas lan bakal beda karo situs-situs tetangga kanthi ciri-ciri individu. Wiwit wiwitan abad kaping 20, istilah iki wis akeh digunakake ing geografi, lan wiwit separo kapindho ing abad kaping 20, uga ing ekologi.