Model Lansekap 3D

Nuduhake asil 1-24 saka 43

3D Landscape Pemandangan model 3d sing bisa diunduh kanggo pemodelan 3d lan menehi grafis resolusi dhuwur kanggo game, visualisasi, lan animasi.

Lanskap - wilayah tartamtu, asal usul, sejarah pangembangan lan ora bisa dipisahake miturut karakteristik zonal lan azonal. Ing pangerten ilmiah yaiku kompleks wilayah genetik homogen sing dikembangake mung ing kondisi khas, kayata: basa ibu tunggal, pangkalan geologi, relief, fitur hidrografi, tutupan lemah, kahanan iklim, lan siji biokenosis.

Kanggo kaping pisanan, tembung lanskap keprungu ing abad IX ing tulisan para biksu biara Fulda ing Jerman. Nalika nerjemahake Harmoni Evangelis saka teologi Tatian saka basa Latin, dheweke ngganti tembung lat. regio - wilayah, negara sing nganggo lantscaf, sing artine "tanah suci sing disatukan, kumpul, wilayah, diprentah, miturut rencana kabeh Jerman; wujud sing cocog karo konten, sing dadi inti saka sih-rahmat, tumurun marang “sedulur ing Kristus”. ”Ing tembe, konsep iki mboko sithik malih dadi konsep sing adoh saka makna asline. Lanskap kasebut cocog karo kerangka konsep administratif lan teritorial lan administratif. Ing abad kaping 16, lukisan lanskap wiwit berkembang. Lukisan kasebut nggambarake jinis khas tanah. Ing wiwitan abad kaping 19, lanskap kasebut bisa diterangake minangka wilayah sing ana ing sekitar pengamat, sing bisa ditliti kanthi sekilas lan sing beda karo situs tetanggan kanthi karakteristik individu. Wiwit wiwitan abad kaping 20, istilah kasebut wis akeh digunakake ing geografi, lan wiwit paruh kaping loro ing abad kaping 20, uga ing ekologi.