Model 3D Jalan

Model 3D » Model Arsitektur 3D » Spaces » Jalan-jalan

Nuduhake 1-24 asil 42

3D Streets Object Architectural royalty free for 3D computer graphics modeling.

Jalan iki minangka unsur infrastruktur kutha. Biasane rong baris bangunan lan spasi ing antarane kanggo gerakan.

Lurung-lurung ing kutha:
-Minute street of city value;
-Minute street of district value;
-Main jalan
-Local street:
-Kabupaten Kalteng;
-Intra dalan sepi;
-Residential omah;
-Tram lan pedestrian street;
-Pedestrianized dalan;
-Bike Lane

Desa lan pedesaan:
-Main jalan;
-Residential omah-omah;
-Sampeyan.

Saben werna nduweni profil salib dhewe. Penampilan kasebut gumantung marang kategori werna, nilai kutha (pemukiman) sing dumunung, ukuran kutha (pemukiman), jumlah wong, relief wilayah, kondisi iklim lan hidrogeologi, sifat bangunan, jinis, ukuran lan pituduh dalan udan lan banyu tlaga, kahanan lan panggunaan struktur lemah, kasedhiya jalur listrik lan komunikasi, lan akeh faktor liya.

Nama jalan lan jinis-jinis sing kondhisi banget. Kajaba iku, kanthi pangembangan pemukiman lan bangunan-bangunan anyar, katon dalan-dalan wis berubah. Loro-lorone, umpamane, bisa mandheg dadi gang, nanging jenenge ora bisa diganti. Ing sawetara lurung-lurung, mobil lan sepeda motor bisa dilarang, ing wong liya - gerakan mung diijini siji arah.

Yen sampeyan nggoleki model cad, sampeyan kudu mriksa kategori cad.