Model 3D Jalan

Model 3D » Model Arsitektur 3D » Spaces » Jalan-jalan

Nuduhake asil 1-24 saka 42

3D Streets Object Architectural royalty free for 3D computer graphics modeling.

Jalan iki minangka unsur infrastruktur kutha. Biasane rong baris bangunan lan spasi ing antarane kanggo gerakan.

Lurung-lurung ing kutha:
-Minute street of city value;
-Minute street of district value;
-Main jalan
-Local street:
-Kabupaten Kalteng;
-Intra dalan sepi;
-Residential omah;
-Tram lan pedestrian street;
-Pedestrianized dalan;
-Bike Lane

Desa lan pedesaan:
-Main jalan;
-Residential omah-omah;
-Sampeyan.

Saben werna nduweni profil salib dhewe. Penampilan kasebut gumantung marang kategori werna, nilai kutha (pemukiman) sing dumunung, ukuran kutha (pemukiman), jumlah wong, relief wilayah, kondisi iklim lan hidrogeologi, sifat bangunan, jinis, ukuran lan pituduh dalan udan lan banyu tlaga, kahanan lan panggunaan struktur lemah, kasedhiya jalur listrik lan komunikasi, lan akeh faktor liya.

Jeneng-jeneng ing dalan lan jinise kondisional banget. Kajaba iku, kanthi pembangunan pemukiman lan bangunan anyar, katon katon lurung-lurung dadi beda. Contone, gang bisa mandheg dadi gang, nanging jenenge ora bakal owah. Ing sawetara dalan, liwat mobil lan motor bisa uga dilarang, ing liyane - gerakan mung diidini ing sak arah.

Yen sampeyan nggoleki model cad sampeyan kudu mriksa kategori cad.