Mansions 3D Models

Nuduhake asil siji

Model 3D saka Mansions ing Flatpyramid.

Ing omah gedhé gedhé, sing kerep dihiasi minangka rumah pribadi, kadhangkala ana jinis istana. Boten kados satunggaling vila negara, omah menika dipun damel kangge papan pados permanen. Gedung manca negara karo daratan ing pra-revolusioner Rusia diarani manor.

Ing Rusia, omah loro lantai utawa bangunan siji-crita kanthi mezzanine ndominasi antarane omah-omah gedhé gedhung pambangunan revolusioner. Bangunan kasebut digawe saka bata utawa kayu, banjur ditutupi plester.

Ing Paris lan kutha-kutha liyane saka Prancis sadurunge jaman Revolusi Perancis, omah-omah swasta kaya sing diarani omah sing misah. Sawijining omah khas Paris dipisah saka dalan kanthi kisi-kisi lan dalan menyang blumbang lan puing-puing, lan ana taman mburi omah. Sing paling tuwa saka aristokrasi lan pendhita duwe fitur abad pertengahan, yaiku bagean utama sing diwiwiti abad XVII-XVIII.

Ing abad kaping 19, omah-omah omah-omah gaya Eropah sajroning gaya kluster kasebut dadi populer (contone, House Pashkov). Ana uga omah gedhé sing gedhé banget, omah gedhé lan taman. Ninggalake Kakaisaran dadi gaya utama. Ana omah-omah ing pungkasan abad XIX, ing arsitèktur sing ana campuran gaya estates mulia lan omah pedagang.