Model Monumen 3D

Nuduhake 1-24 asil 27

On FlatPyramid sampeyan bakal nemokake model monumen liyane 3D, ing antarane:

  • Statues;
  • Gerbang sing kagabung, obelisks, kolom rostral, kolom triumphal;
  • Tropi lan cenotaphs;
  • Komposisi abstrak;
  • Monumen teknis;
  • Komplek peringatan;
  • Monumen;

Saliyane ngrampungake fungsi historis sing obyektif, akeh monumen nandhingake beban politik, minangka objek propaganda dhasar. Keanekaragaman monumen dipelajari déning monumen biologi, sing nduwe perhatian khusus marang simbol-simbol monumen.

Pembentukan model monumen 3d mbutuhake akeh wektu amarga seniman 3d kudu menehi perhatian marang rincian sing digawe dening seniman asli, uga dheweke butuh gambar kualitas monumen iki sing kadhangkala angel diduweni. On Flatpyramid sampeyan bisa nemokake kabeh model monumen populer 3D kaya Patung Liberty, Menara Eiffel, Menara Pisa lan yen sampeyan ora bisa nemokake monumèn sing dikarepake, sampeyan bisa supaya model adat saka seniman profesional.