Obyek Arsitektur Koleksi Model 3D

Model 3D » Model Arsitektur 3D » obyek » Objek Wisata Arsitektur

Nuduhake 1-24 asil 32

Arsitèktur 3D / Arsitèktur Arsitèktur Koleksi Model 3D kanggo Visualisasi Arsitèktur.

Miturut status, obyek arsitektur dibagi dening:

  • wigati lokal
  • makna nasional
  • internasional wigati
  • ora ditemokake nanging pantes status monumèn.

Tipe telung pisanan tundhuk marang pangreksan lan pangayoman negara. Undhuh-undhuh nanging pantes status monumèn - tetep ngganti daftar (dhaptar) saka telung kategori pisanan. Status monumen arsitèktur sing didegaké minangka monumèn antik (Acropolis, Teotihuacan, Borobudur), lan bangunan lawas (Notre-Dame-du-O utawa Kapel Rossan Le Corbusier), gumantung saka keunikan lan pangaruh ing kahanan artistik.

Patung monum arsitèktur bisa nampa obyek, tanpa dipikirake fungsi sadurunge (suci, pertahanan militer utawa sipil, omah, komersial). Monum arsitèktur tansah nduweni kuwalitas kanthi unik amarga wujud, rancangan rekayasa, pangolahan bahan bangunan, kombinasi utawa panggunaan, hiasan (mosaik, relief, fresco, pemodelan, lan liya-liyane).

Negara sing durung ditemokake obyek, paling ngancam. Contone, ing provinsi Turki ing gulma ditemokake reruntuhan kuil Kristen Byzantine. Miturut jeneng Turki sawijining désa tetanggan, candhi Kristen diarani Dere-Agza, amarga para ilmuwan ora nemokake apa-apa deskripsi candhi, utawa jeneng Yunani. Pengukuran reruntuhan mbuktekaken yen candhi sing ora dingerteni cukup gedhe (dawa 39, lebar 21, diameter kubah - sawijining 8 m, dhuwur candi - 20 m). Dheweke nggawe folder lan dipasang ing rak.

Yen sampeyan nggoleki model 3d desain interior, sampeyan bakal ngrampungake model menarik sing bisa digunakake pangembang game kanggo video game.

Obyek Architectural Koleksi 3D ing Flatpyramid.