Obyek Arsitektur Koleksi Model 3D

Model 3D » Model Arsitektur 3D » obyek » Objek Wisata Arsitektur

Nuduhake asil 1-24 saka 33

Arsitèktur 3D / Arsitèktur Arsitèktur Koleksi Model 3D kanggo Visualisasi Arsitèktur.

Miturut status, obyek arsitektur dibagi dening:

  • wigati lokal
  • makna nasional
  • internasional wigati
  • ora ditemokake nanging pantes status monumèn.

Telung kategori pertama tundhuk karo perlindungan akuntansi lan negara. Ora ditemokake nanging layak kanggo status monumen - terus-terusan ngisi dhaptar (dhaptar) saka telung kategori pisanan. Status monumen arsitektur dibangun minangka monumen antik (Acropolis, Teotihuacan, Borobudur), lan bangunan lawas (Notre-Dame-du-O utawa Chapel Rossan Le Corbusier), gumantung karo keunikan lan pengaruh ing kahanan seni.

Patung monum arsitèktur bisa nampa obyek, tanpa dipikirake fungsi sadurunge (suci, pertahanan militer utawa sipil, omah, komersial). Monum arsitèktur tansah nduweni kuwalitas kanthi unik amarga wujud, rancangan rekayasa, pangolahan bahan bangunan, kombinasi utawa panggunaan, hiasan (mosaik, relief, fresco, pemodelan, lan liya-liyane).

Negara sing durung nemokake obyek sing paling ngancam. Contone, ing provinsi Turki ing suket ditemokake reruntuhan candhi Kristen Byzantine. Miturut jeneng Turki ing desa tetanggan, candhi Kristen kasebut diarani Dere-Agza, amarga para sarjana ora nemokake katrangan babagan candhi kasebut, uga jeneng Yunani. Pangukuran reruntuhan mbuktekake manawa candhi sing ora dingerteni cukup gedhe (dawane 39 m, jembaré 21, diameter kubah - 8 m, dhuwure candhi - 20 m). Dheweke nggawe folder lan dilebokake ing rak.

Yen sampeyan nggoleki model 3d gratis desain interior, sampeyan bakal nggunakake model menarik sing bisa digunakake pangembang game kanggo video game.

Obyek Architectural Koleksi 3D ing Flatpyramid.