Obyek Arsitektur Lainnya Model 3D

Model 3D » Model Arsitektur 3D » obyek » Obyek Arsitèktur Liyane

Nuduhake 1-24 asil 154

Obyek Arsitèktur Liyane Model 3D royalti gratis kanggo pemodelan grafis komputer 3D lan rendering.

Gaya arsitèktur bisa ditemtokake minangka gabungan saka ciri-ciri utama lan karakteristik arsitèktur wektu lan panggonan tartamtu, kanthi ciri-ciri fungsional, mbangun lan artistik (tujuan bangunan, bahan bangunan, lan struktur, metode saka komposisi arsitektur). Konsep gaya arsitektur disedhiyakake ing konsep gaya umum minangka panemune artistik, nyakup kabeh aspek seni lan budaya masyarakat ing kahanan tartamtu pangembangan sosial lan ekonomi, minangka kombinasi saka ciri ideologis lan artistik utama Master.

Perkembangan arsitektur liyane obah gaya gumantung faktor iklim, teknis, agama lan budaya.

Senadyan pangembangan arsitèktur gumantung langsung marang wektu, gaya ora bisa digunakaké bebarengan, gaya urip bebarengan bebarengan minangka alternatif (contoné, baroque lan klasik, modern lan eklektik, fungsionalisme, konstruktivisme lan art deco). Dikenal.

Gaya arsitektur, kayata gaya ing seni umum, minangka konsep konvensional. Punika trep kangge mangertosi sejarah arsitektur Eropa. Nanging, kanggo perbandingan sejarah arsitektur ing sawetara wilayah, gaya minangka alat deskriptif ora cocok.

Ana gaya kaya (contone, modern), sing beda ing negara liya sing disebut beda.

Ing paradigma postmodernist, akeh tren sing muncul, sing beda-beda kanthi cara filsafat lan liya-liyané. Nalika ana debat ilmiah babagan kamardikan siji arah utawa liyane, ana ora lan ora bisa dadi kesatuan ing terminologi.

Senadyan kekurangan iki, gaya minangka alat deskriptif minangka bagéan saka metode ilmiah sejarah arsitèktur, amarga iki ngidini kita nglacak vektor global pangembangan arsitèktural.

Arsitèktur Obyek Arsitèktur Objek 3D format file: 3ds max, dxf, fbx, c4d, obj