Objek Model 3D

Nuduhake asil 1-24 saka 845

Model 3D arsitektur duwe kategori obyek. Obyek arsitektur diselehake kanthi tujuan nggawe kahanan sing paling apik kanggo para tamu kanggo rekreasi, hiburan, latihan fisik, lsp. Jinis konstruksi beda - saka monumen arsitektur, istana, bangunan kanthi tujuan multifungsi, struktur sing apik banget kanggo para arbor. Ana klasifikasi kategori obyek arsitektur ing ngisor iki:

1. Struktur gedhe sing bisa nguwasani area taman, dadi tema komposit utama, ngatur utawa ngasorake papan terbuka - penyanyi, stadion, taman koperasi, lsp.

2. Bangunan medium ukuran lan tujuan sing beda-beda, tanpa ana sing ora ana kafe taman, restoran, paviliun pameran lan panggonan liya saka nilai komposisi lokal sing mbutuhake koordinasi ing sawijining wangun utawa liya kanthi latar mburi.

3. Unsur dekorasi arsitektur lan seni, sing ngasilake tampilan njaba lan nggawa beban ideologis tartamtu, - patung, banyu mancur, sawetara bentuk arsitektur cilik, instalasi lampu.

4. Objek arsitektur sing biasane ana ing area fungsional. Iki minangka struktur volumetrik lan datar, peralatan kanggo sektor olahraga lan bocah, nitih hiburan, pantai kanthi kekhasan arsitektur sing jelas, sing utamane asale saka fungsi lan, ing istilah komposisi, luwih cilik tinimbang klompok bangunan sadurunge, sing ana gandhengane karo lanskap .

5. Struktur utilitas kasebar ing saindenging wilayah - perabotan dalan, kios informasi, kios, paving gang lan platform, pager, struktur ekonomi lan teknis, lan sapiturute. Sanajan obyek kasebut duwe peran sekunder ing lanskap lan komposisine tundhuk karo komponen alami lan dominan arsitektur, umume duwe sawetara nilai dekoratif lan kudu miturut gaya kanthi gaya gamelan taman kebon.

Format file obyek sing paling populer ing model 3D: .max .fbx .ma .mb .tearance .obj