Objek Model 3D

Nuduhake 1-24 asil 831

Model 3D arsitektur duwe kategori objek. Objek-obyek arsitektur disusun kanthi tujuan nggawe kondisi sing paling apik kanggo pengunjung kanggo rekreasi, hiburan, latihan fisik, lan liya-liyane. Jenis bangunan sing beda - saka monumen arsitektur, istana, bangunan tujuan multifungsi, struktur spektakuler kanggo arbors. Ana klasifikasi kategori obyek arsitektur ing ngisor iki:

1. Struktur gedhe sing bisa didominasi ing area sing adoh saka taman, dadi tema komposit sing misuwur, ngatur utawa subjugate papan sing wiyar - penyanyi, stadion, taman koperasi, lan liya-liyane.

2. Bangunan medium ukuran lan tujuan sing beda-beda, tanpa ana sing ora ana kafe taman, restoran, paviliun pameran lan panggonan liya saka nilai komposisi lokal sing mbutuhake koordinasi ing sawijining wangun utawa liya kanthi latar mburi.

3. Unsur hiasan arsitektur lan seni, sing ngembangake penampilan njaba lan nggawa beban ideologis, - patung, fountain, sawetara arsitektur cilik, instalasi pencahayaan.

4. Obyek arsitektur sing biasane ana ing wilayah fungsional individu. Iki minangka struktur volumetrik lan datar, peralatan kanggo olahraga lan sektor anak-anak, dolanan hiburan, pesisir kanthi kekhasan arsitèktur sing pocapan, sing asale saka fungsi kasebut lan, ing istilah komposisi, luwih cilik tinimbang klompok gedhé sadurungé, kanthi lanskap .

5. Struktur utilitarian sing kasebar ing saindhenging wilayah - perabotan werna, papan informasi, kios, ngubengi alur lan platform, pager, struktur ekonomi lan teknis, lan liya-liyane. Senajan obyek kasebut nduwe peran sekunder ing lanskap lan sacara komposisi subordinasi karo komponen alam lan arsitektur dominan , ing sawetara kasus kasebut ana sawetara nilai hiasan lan kudu ngrungokake sifat umum saka taman taman.

Format file paling populer ing obyek arsitektur 3D model: .max .fbx .ma .mb .texture .obj